Værd at vide om Mobilic

Mobilic er et teleselskab, der har rødder tilbage til 2000, hvor de tilbød telefoni gennem Lærernes Indkøbscentral, LIC.

I 2013 blev Mobilic overtaget af DLG Tele, og i dag tilbyder de både bredbånd, mobilt bredbånd, tv og telefoni til alle danskere. Senere er Lærernes Indkøbscentral gået konkurs, men overtagelsen skete før dette.

Mobilic tilbyder de samme produkter som DLG Tele. For enkelte områder, såsom tv og mobilt bredbånd, er der en del lighedspunkter i produktudbudet, mens der er store forskelle på andre produkter, og eksempelvis er der stor forskel på udvalget af hastigheder til bredbånd, ligesom pakkerne til mobiltelefoni adskiller sig markant fra hinanden.

Mobilic er ejet af DLG Tele, der har Telia som ejer – tidligere var det ejet af både Telia og DLG.

Se Mobilics hjemmeside

Priser hos Mobilic

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Mobilic har fine priser på bredbånd, og ligger i den klart billige ende af markedet for de fleste af de hastigheder, de tilbyder. Samtidig hører de til blandt udbyderne med et relativt bredt dækkende udbud af hastigheder, så der er produkter for de fleste behov. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen kommer med et modem, mens det ved de fleste andre udbydere kommer med trådløs router. Derfor skal du ud og investere i ekstra udstyr, hvis du vil have flere computere online på samme tid, eller hvis du vil kobles trådløst til. Mobilic sælger på nuværende tidspunkt ikke dette udstyr, der dog normalt kan skaffes relativt billigt.

Til mobilt bredbånd er de til gengæld ikke blandt de absolut billigste ende af markedet, men ligger i den lidt højere ende, uden dog at være blandt de dyreste. Samtidig er de dog også en af udbyderne, der har en bindingsperiode, hvilket dog ikke bør tale imod dem i særligt høj grad, hvis du er sikker på, du gerne vil bruge abonnementet i mindst seks måneder.

Trustpilot: 5,3

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, og blandt andet teleudbydere bliver flittigt anmeldt.

Virksomhederne kan dog have større og mindre fokus på at påvirke scoren positivt, og derfor bør man mest fokusere på kommentarerne.

Scoren ligger dog i den lave ende, uden at være blandt de absolut laveste.

Flere føler ikke, Mobilic har levet op til deres aftaler, og især har der været problemer med etablering for nye kunder. Især er der utilfredshed med dårlig kundeservice, hvilket blandt andet har betydet manglende opfølgninger og koordinering omkring løsning af fejl og problemer. Der er også flere, der føler, at sælgere har lovet faktuelle ting, som de ikke har kunne leve op til.

Flere er der også glade for selskab og produkt, og oplever at problemerne bliver løst, når de af og til opstår.

Hjemmesiden

Hjemmesiden er på sin vis praktisk og overskuelig, men når du vil dykke ned i de mere specifikke informationer, kan den godt være lidt sværere at finde rundt på.

Produkterne er dog listet ganske fornuftigt, hvis man mest er interesseret i de basale ting, og bestillingsprocessen er let og gennemskuelig.

Netværk til mobilt bredbånd

Mobilic bruger Telias og TDC’s netværk – det er dog formentlig et spørgsmål om tid, før det ikke længere er muligt at vælge TDC’s netværk – det er ikke længere muligt ved DLG Tele.

Ejerskab

Mobilic er ejet af DLG Tele, der er ejet af Telia.

Mobilic var tidligere en del af Lærernes Indkøbscentral, men blev overtaget af DLG Tele allerede i 2013 inden Lærernes Indkøbscentral i sommeren 2014 gik konkurs. Økonomien kan dog meget vel have været en del af grunden til overtagelsen

Teleankenævnet

Forbrugere kan klage over deres udbyder i Teleankenævnet, men der er ikke registreret en eneste klage over Mobilic/LIC siden 2006, hvor der var to klager (i 2007 fremgår udbyderne, der er klaget over dog ikke).

Det er naturligvis et rigtigt positivt tegn, men med Mobilics størrelse, havde selv en eller to klager de seneste år også været et ret negativt tegn.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning