Gennemgang af Dansk Bredbånd

Dansk Bredbånd er ejet af SEA-NVE, og i dag køber man bredbånd via SEAS-NVE’s hjemmeside.

SEAS-NVE ejer også en del af Waoo!, og Dansk Bredbånd er i følge deres logo også “En del af Waoo!” – tidligere ejede Waoo! Dansk Bredbånd.

Dansk Bredbånd er ikke fibernet – SEAS-NVE tilbyder fibernet gennem Waoo!

Vær opmærksom på, at Dansk Bredbånd og Dansk Net ikke er samme udbyder. Dansk Net er den udbyder, der er blevet markedsført en del i tv-reklamer.

Priser:

Priserne kunne absolut være bedre, men de er dog ikke blandt de allerdyreste – man bør dog ikke gå op på højere hastigheder end 50 Mbit gennem Dansk Bredbånd.

Trustpilot 2,3

På Trustpilot kan man give produkter man har haft karakterer, samtidig med man kan skrive en lille anmeldelse.

Også Dansk Bredbånd har fået anmeldelser, og de er ikke just positive – de har en meget lav score, der tyder på, at det er et selskab, man bør holde sig væk fra.

Dels føler folk ikke, de får det produkt, de er blevet stillet i udsigt. Kundeservice får meget store hug! Mange anmeldelser ligger dog langt tilbage, og det virker ikke til, at SEAS-NVE har særligt meget fokus på Dansk Bredbånd – især ikke eftersom produktet i dag er på SEAS-NVE’s egen hjemmeside, efter det tidligere har været på en selvstændig hjemmeside.

Hjemmesiden:

Dansk Bredbånds hjemmeside er i dag en del af SEAS-NVE’s egen, og der er ikke ret meget information om bredbåndsproduktet. Generelt virker det ikke til, at SEAS-NVE har ret meget fokus på Dansk Bredbånd.

Ejerskab:

Dansk Bredbånd var tidligere ejet af Waoo!, men er i dag kun ejet af SEAS-NVE, der dog også ejer en del af Waoo! Waoo! er også stadig nævnt i logoet.

Teleankenævnet:

Dansk Bredbånd havde én sag i 2011, der dog blev afvist af nævnet. De havde to klager i 2010. Begge klager endte i forligsekretariatet.

I forhold til det er en meget lille udbyder, er et ikke et godt tegn, at der er flere klager.

Forhandlere:

seas-nve.dk


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning