Jakob Pedersen, idémand og ejer

Jakob er Idémanden bag Bredbåndsmatch.dk, og ham der har det overordnede ansvar for siden og dens udvikling.

Han arbejder således både med den strategiske udvikling og har ansvaret for vores samarbejde med andre – uanset om det er internetudbydere eller andre organisationer. Det er også ham, der leder arbejdet omkring de mere tekniske dele af hjemmesiden, ligesom han har hovedansvaret for markedsføring, samt hvilke retninger siden udvikler sig imod.

Jakob følger bredbåndsmarkedet tæt, men i praksis er det i dag mest Laust Stoltze, der er sidens bredbåndsekspert, og det er også ham der skriver indhold til siden.

Jakobs vision for Bredbåndsmatch.dk har fra starten af været at lave en side, der åbent og ærligt forsøger at give forbrugere viden af høj værdi, så de kan finde frem til det rigtige abonnement til netop dem. Formålet er ikke at få folk til at skifte abonnement konstant, men at hjælpe forbrugere med at afdække deres faktiske behov, så de får en optimal bredbåndsløsning. Desuden er fokus rettet mod ikke bare at være en prissammenligningstjeneste, men være en reel guide med indhold, der hjælper forbrugerne.

Jakob og internet

Jakob har altid interesseret mig for web og computere, og lavede allerede i en meget tidlig alder i folkeskolen sin første hjemmeside allerede inden internettet var til stede i ret mange private hjem.

Jakob har selv haft bredbånd på flere forskellige teknologier, og interesserer sig meget for de helt små detaljer i teknologierne, selv hvis det ikke er specielt vigtigt for ham selv.

Kontakt

E-mail: jp@bredbaandsmatch.dk
LinkedIn:


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning