Router med både kabel og trådløs tilslutning

Det er meget almindeligt, at man har en eller flere bærbare computere, som man gerne vil bruge rundt om i hele huset, mens man har en anden computer, der ikke understøtter trådløst netværk eller hvor man ganske enkelt foretrækker stabiliteten ved, at den er tilsluttet med et kabel.

Stort set alle trådløse routere understøtter også kabeltilslutning. Der er dog sjældent mere end 1-4 indgange til ethernetkabler, der er den traditionelle form for netværkskabler.

Det er ikke altid let at finde ud af, om routeren hos en udbyder understøtter begge dele – det gør de dog som regel, og ofte er det endda nødvendigt at tilslutte routeren med kabel, når man sætter den op første gang.

Er det vigtigt for dig, at du kan tilslutte et vist antal computere med kabel og et andet antal trådløst, kan du altid få svar på, hvad routeren kan og hvilken muligheder der er for at købe ekstra udstyr ved at ringe eller skrive til udbyderens kundeservice.

Af og til kan du dog også finde informationerne på udbyderens hjemmeside, men generelt er det ofte svært at finde frem til routerspecifikationer på hjemmesiderne – blandt andet fordi de af og til bruger flere forskellige routere, og relativt ofte skifter ud.

Ofte kommer man ud for, at det trådløse signal ikke er stærkt nok til at få en hurtig forbindelse overalt i lejligheden eller huset. Du kan dog tænke over eksempelvis placering eller købe ekstra udstyr for at forbedre det trådløse signal.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning