Kontakt Bredbåndsmatch.dk

Hvis du har spørgsmål til Bredbåndsmatch.dk, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Vi fanges normalt lettest på mail: kontakt@bredbaandsmatch.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte os på vores Facebookside, og på den måde kan dit spørgsmål også hjælpe andre.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med en bestemt udbyder for at ændre eller opsige dit nuværende abonnement, er det ikke os du skal kontakte. Se hvordan du kontakter din udbyder.

Vi svarer normalt inden for 1-2 dage, men der kan gå længere tid i ferieperioder. Oftest kan vi give den bedste vejledning på mail og Facebook, da vi her har bedre mulighed for at undersøge din henvendelse til bunds.

Hvis du har brug for vejledning om bredbånd i din situation, har vi en særlig kontaktformular til vejledning om bredbånd, der sikrer du kommer gennem de vigtigste overvejelser, så vi kan give de bedste råd.

Vi kan også kontaktes på telefon, men er særligt i sommerperioden lettere at fange på mail. Du er dog velkommen til at ringe på nummeret 61 51 77 90 – vi har ingen fast træffetid, men fanges normalt lettest mellem 9 og 15 på hverdage. Hvis vi ikke svarer, er du velkommen til at lægge en besked, og så ringer vi tilbage – vi vil dog oftest være hurtigere at fange via mail.

 

Send os en e-mail til Bredbåndsmatch.dk

Du kan kontakte os via kontakt@bredbaandsmatch.dk.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning