Spørg os om alt på Facebook

Blog

På Bredbåndsmatch.dk’s blog kan du læse om bredbåndsmarkedet og udviklingen på markedet. Du kan læse om vores forventninger, tanker og syn på teleområdet, og vi skriver om ting, der er interessante set fra et forbrugersynspunkt.


Pokémon Go – et skridt mod fremtiden

Internettet rykker sig hele tiden, og Pokémon Go er på mange måder et skridt mod det, vi kan vente os af fremtiden. I et par uger fyldte det meget i nyhedsstrømmen, men allerede nu virker interessen til at være faldet drastisk. Om det ender med at blive en døgnflue eller ej, er der sikkert stadig […]

Læs mere

Konkurrencen intensiveret på bredbåndsområdet

I flere år har konkurrencen på teleområdet været koncentreret om mobilabonnementer. Priserne har været presset i bund, og udbyderne har jævnligt talt om et presset marked med dårlig økonomi og for hård konkurrence sammenlignet med andre lande i Europa.

Læs mere

Uroligt bredbåndsmarked

Uroen ulmer på telemarkedet – efter nogle rolige år, har der især siden 2015 opstået stigende fokus på markedet.

Læs mere

4G åbner muligheder – især på landet

Af og til bliver teknologi overhypet, og 4G har været et godt eksempel på det. Til tider er 4G nærmest blevet set som frelseren for mobilnettet, men i virkeligheden er 3G for de fleste forbrugere rigeligt, når der kommer til potentielle hastigheder – selv med halvsvagt signal.
På det seneste virker det som om, at både forbrugere og udbydere har skruet lidt ned for det overdrevne fokus på 4G

Læs mere