Sådan blokerer du spil på Facebook

Det kan være irriterende at få invitationer til at spille diverse spil på Facebook.

Det kan både fylde din mails indbakke, og gøre det uoverskueligt, når du logger ind. Ofte er vennernes opslag også ofte proppet med diverse spil, som ikke er det mest spændende at høre om – men du kan komme af med både opslag og invitationer fra bestemte apps/personer.

Desværre kan du ikke let blokere for alle spil på én gang.

Til gengæld er det ret let at gøre, så at du ikke kan modtage flere inviationer fra det enkelte spil/app.

Det er lettest, hvis du har en invitation til spillet, som du endnu ikke har svaret på.

I så fald vil du kunne se invitationen i øverste højre hjørne, når du er på Facebooks startside. Når du holder musen over invitationen, vil der være et kryds til højre for invitationen. Trykker du på dette kryds kan du vælge “blokér applikation”.

Du vil også kunne vælge at blokere for invitationer fra personen – det kan være rart, hvis det i høj grad er den/de samme personer, der sender dig invitationer. Vær dog opmærksom på, at personen fremover ikke kan invitere dig til noget – heller ikke eksempelvis begivenheder.

Bloker spil, selv om du ikke har invitationer

Hvis du ikke har en invitation, kan du stadig godt blokere for spil og applikationer.

Gå op i søgefeltet, og søg på navnet. Gå ind på spillets fanside, og altså ikke selve applikationen – du skal ind det sted, hvor du kan se at folk liker applikationen, og altså ikke det sted, hvor du kan se, hvor mange der bruger den.

Fra fansiden trykker du på et lille tandhjul i øverste højre hjørne, og her kan du – på de fleste applikationers sider – blokere for spillet, så du ikke længere kan få invitiationer. Du skal blot trykke på knappen “blokér app”.

Sådan fjerner du spilbeskeder fra din startside

Hvis du ser beskeder fra et spil eller en app på din startside med nyheder fra dine venner, kan du også blokere fra, at de dukker op igen fra personen og nogle gange også applikationen. Hold musen over opslaget. I øverste højre hjørne er der en firkantet knap med en pil, der peger ned.

Tryk på pilen, og klik på “skjul”. Herefter får du blandt andet muligheden for at bestemme, hvilke opdateringer du ser fra den enkelte person, ligesom du af og til kan blokere for nyheder fra applikationen.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning