Motorola Xoom – fordele og ulemper og gode råd til abonnement

Tablets bliver mere og mere populær, og Motorola er også med på markedet med deres Motorola Xoom. Motorola Xoom kører på Android-styresystemet, og det betyder, at der er masser af applikationer og spil at vælge imellem, selv om udvalget typisk er lidt støre til Apples Ipad.

Den kan til nøds bruges som en telefon, men den er meget stor, og ikke just praktisk i lommen, og derfor er den mest anvendelig som en tablet.

De fleste bruger den da også deres tablet som en slags minicomputer, og mange ender med at bruge den til en meget stor del af deres websurf. Den er meget praktisk, når man bare vil have et overblik over nyheder, vejr og mail, men skal du decideret skrive, er det en fordel at sidde med et rigtigt tastatur i stedet for touchskærmen, som de fleste bruge.

Du kan naturligvis også hente masser af spil på din tablet, så den kan fungere som en lille spilmaskine med den samme type spil, som du kender fra din smartphone.

Valg af abonnement til tablet

Dit behov når du skal vælge abonnement afhænger i høj grad af, hvordan du vil bruge den. Hvis du allerede har en bredbåndsforbindelse via en trådløs router, kan du koble dig på denne, når du er i hjemmet. På den måde bruger du ikke data i dit abonnement til din tablet, selv om det naturligvis tæller med, hvis dit almindelige internetabonnement har en forbrugsgrænse(det har traditionelt bredbånd ikke).

Som regel vil du dog også gerne kunne bruge din tablet, når du er på farten, så du eksempelvis kan have den med i toget, sommerhuset eller bare når du er ude af huset. Med 1 GB har du data nok til, at du kan tjekke nyheder og vejr en del gange om måneden, og så længe du ikke ser videoer eller streamer musik på dit dataabonnement, vil det som regel være en tilstrækkelig mængde data. Hvis du kun meget sjældent er ude, eller du måske kun vil bruge tablet’en til småspil over nettet, når du er ude, så behøver du faktisk ikke mere end de allermindste pakker, der kan findes, som normalt er på nogle hundrede MB (1024 MB = 1GB).

Hvis du bruger din tablets dataabonnement dagligt, bør du gå op på højere datapakker. Som regel er 5-10 GB nok. Jo oftere du vil se Youtubevideoer eller streame musik, jo mere data skal du have. Hvis du kun vil bruge den til almindelig surf og lidt småspil og download af apps, kan du roligt holde dig til 2-5 GB. Streamer du derimod en del videoer, vil du måske ligefrem se tv-udsendelser indimellem på din tablet og vil du bruge den dagligt, så bør du søge mod en pakke på 8-10 GB, eller endda endnu mere, hvis du vil se RIGTIG mange videoer. For langt de fleste vil 10 GB dog være mere end rigeligt til deres Motorola Xoom.

Da din tablet naturligvis modtager signalerne trådløst, er du afhængig af at være i nærheden af en mast. Det er præcis de samme master, som du også bruger til mobilt bredbånd og smartphones, og derfor er det en rigtig god at undersøge dækningen, inden du vælger udbyder.

Hvilke udbydere sælger Motorola Xoom

Telmore sælger Motorola Xoom. Du kan både købe det, hvor du er bundet til et minimumsforbrug hver måned, eller uden binding – og dermed med mulighed for at vælge et abonnement fra en anden udbyder.

Se Telmores priser på Motorola Xoom


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning