Telia homerun hotspots

Telia har 1300 hotspots i hele norden, som giver adgang til internettet via WIFI. De er placeret ved eksempelvis 7-eleven, Telia-butikker, lufthavne, konferencecentre, caféer, hoteller og lignende.

Generelt er de placeret i en del lufthavne, men dog ikke Kastrup. Især i København er der mange hotspots, mens det i resten af Danmark er ret begrænset – især hvis man ser bort fra 7 Eleven og Telias egne butikker, og det er næppe mange, der synes, det er naturligt at slå sig ned et af de to steder i et par timer og surfe på internettet.

Hvad koster det?

For Telias mobilt bredbåndskunder er det gratis. For andre er priserne så høje, at det reelt ikke kan betale sig, medmindre det er meget vigtigt at komme på nettet. En time koster 50 kroner, og en uge 180 kroner. Med et mobilabonnement koster det 0,80 kr/minut, men du skal lave meget krævende aktiviteter, før det kan betragtes som værende billigt.

Har du adgang til Telias Homerun hotspots i Danmark, har du også adgang til dem, der er placeret i Norge, Sverige og Finland.

I Sverige er der en del hotspots, mens der ikke er det store at komme efter i Norge og Finland. Telias Homerun hotspots i resten af Norden er dog også ofte placeret steder, hvor man ikke lige sætter sig ned og fører en samtale over Skype eller tager en grundig gennemgang af nyhedsstrømmen – men skal man hurtigt tjekke vejr eller mail, er det naturligvis en god mulighed.

Du skal dog sikre dig, at du er på nettet via dit trådløse netværkskort og ikke dit USB-modem, da det er meget dyrt at bruge data på et dansk abonnement i udlandet!

Læs mere om priserne på Telias hjemmeside.

Hvor er der Homerun Hotspots?

Desværre er der ikke umiddelbart noget dækningskort med placeringen af Homerun hotspots på den danske Telia side, men på den svenske er der et kort med alle homerun hotspots i norden.

Er det noget værd?

For langt de fleste vil Telia Homerun hotspots ikke være specielt brugbart. Er du tit i en eller flere af lufthavnene med hotspots, hvor du gerne vil være online, kan det dog have sine fordele, men generelt er der ikke specielt mange lukrative eller interessante placeringer.

I København er der dog en del hotspots, og går man ofte på nogle af caféerne med hotspots, kan det naturligvis også være værd at overveje – og er man på vej til Sverige, er der med de svenske hotspots også en god mulighed for gratis at tjekke vejr, mails og de vigtigste nyheder et par gange under rejsen.

Se priser på mobilt bredbånd hos danske udbydere


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning