Bibob lægges sammen med CBB

Telenor har valgt at skære et brand fra deres portefølje, når Bibobs kunder fra 22. Februar 2016 bliver flyttet til CBB.

Priser, abonnement og SIM-kort forbliver uændret for de snart tidligere Bibob-kunder. Allerede nu er der lukket ned for nye abonnementer.

Hos Telenor forventer man ikke, at kunderne vil opleve de store ændringer, da Bibob i forvejen deler både it-platform og kundeservice med CBB.

Vi er på en strategisk rejse for at forenkle hele Telenor, så det bliver så enkelt som muligt for kunderne at handle med os og så enkelt som muligt for os selv at drive forretningJesper Hansen, adm. direktør ved Telenor

– Vi er på en strategisk rejse for at forenkle hele Telenor, så det bliver så enkelt som muligt for kunderne at handle med os og så enkelt som muligt for os selv at drive forretning. Vi har reduceret antallet af produkter, vi er i gang med en omlægning af it-systemerne, og nu nedlægger vi så et af vores brands for at koncentrere os om at dyrke og finpudse to knivskarpe og stærke telebrands, nemlig Telenor og CBB. Vi glæder os til at byde Bibob-kunderne velkommen til CBB-familien, siger Telenors adm. direktør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Kunderne ved Bibob vil i dag modtage en mail om skiftet

Fusionen der glippede

Sammenlægningen skal formentlig også ses som et skridt på at finde det fremtidige udgangspunkt, efter fusionen med Telia i slutningen af 2015 blev droppet, efter det ikke var muligt at blive enige med EU om vilkår for en storfusion.

Her var det oplagt, at selskaber ville blive solgt fra – i stedet har man altså nu valgt at lægge sine to underselskaber sammen, der har været en del af Telenor-familien, siden CBB i 2004 blev købt og Bibob i 2009 blev opkøbt.

Også hos Telia har man ændret i forretningen i det nye år. Telia valgte nemlig i sidste uge at købe DLG’s andel på 50 procent af teleselskabet DLG Tele, og dermed ejer man nu hele selskabet. DLG Tele ejer også teleselskabet Mobilic.

En del venter, at en fusion mellem teleselskabet 3 og enten Telia eller Telenor kan komme i spil, efter at planen om en fusion mellem Telia og Telenor glippede – det store spørgsmål er nu, om ændringerne hos Telia og Telenor skal ses som et forsøg på at finde det rigtige rodfæste til det danske marked, eller et forsøg på at forberede sig mod fusioner eller frasalg.

Mere viden

Læs pressemeddelelsen om sammenlægningen.

Læs pressemeddelelsen om Telias opkøb af DLG’s ejerandel i DLG Tele

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning