YouSee hæver priserne

Som vi skrev for en uge siden, ville der formentlig være prisstigninger fra 1. Januar 2018.

YouSee har som de første annonceret, at deres priser på bredbånd stiger med 10 kroner om måneden for 80 procent af deres kunder.

Det sker som følge af, at man “investerer i netværket for at imødekomme den enorme stigning i danskernes dataforbrug”, skriver de i en pressemeddelelse. Her oplyser man, at databrugen for bredbånd stiger med 50 procent om året.

Det var da også netop ønsket om flere investeringer, der i sidste uge førte til, at Erhvervsstyrelsen ændrede på WACC, der bestemmer hvor meget TDC kan kræve fra konkurrerende selskaber, der vil bruge deres teleinfrastruktur.

Vi ved jo godt, at vores kunder aldrig er begejstrede for en prisstigning, og vi arbejder hårdt på at holde priserne så lave som muligtJacob Mortensen, tv-
og bredbåndsdirektør ved YouSee

Ændringen betyder blandt andet, at TDC netop kan tage omkring 10 kroner mere pr. kunde om måneden fra konkurrerende selskaber, og deraf er det en logisk konsekvens, at TDC-ejede YouSee selv også må hæve prisen.

Også dyrere tv-pakker

På grund af dyrere indhold vil tv-priserne også stige endnu mere.

– Vi ved jo godt, at vores kunder aldrig er begejstrede for en prisstigning, og vi arbejder hårdt på at holde priserne så lave som muligt, når vi sætter os til forhandlingsbordet. Prisstigningen betyder, at vi også i fremtiden sikrer vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse, siger tv- og bredbåndsdirektør hos YouSee Jacob Mortensen i en pressemeddelelse.

Forhøjelsen af WACC betyder formentlig også, at flere konkurrerende udbydere ligeledes senere vil sætte prisen op med omkring 10 kroner om måneden.

Mere viden

Læs pressemeddelelsen fra YouSee h

Læs vores nyhed i sidste uge om ændringen af WACC

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning