Asus Transformer Pad – gode råd til din tablet

Med en Asus Transformer Pad får du en tablet, der er meget tæt på at være en lille bærbar computer.

Med et eksternt tastatur kan du skrive næsten lige så hurtigt som på en bærbar computer, så du også kan du bruge din tablet til dokumenter, ligesom den bliver mere praktisk, hvis du vil skrivee mange e-mails eller lignende via din tablet.

Asus TF700KL kan modtage 4G/LTE-signaler, og det betyder, at du kan få superhurtigt internet på din tablet, så du eksempelvis kan streame tv i glimrende kvalitet, hvis du bor i en by, hvor der er 4G-dækning. Den bruger Androids styresystem, og det betyder, at der er et fint udvalg af apps, selv om der også på tablet-markedet er flest apps udviklet til Apples Ipads.

Asus Transformer Pad har også mange muligheder, for dig der tit er på farten, og gerne vil bruge den som en slags praktisk ekstra bærbar computer. Når den er koblet til en anden pc/bærbar computer kan den fungere som en ekstern harddisk, og samtidig er der både mulighed for at bruge SD-kort og USB-memory sticks i den, så det er meget let at overføre filer frem og tilbage mellem Asus TF700KL og dine andre enheder. Og for en del er det netop disse funktioner, der gør, at det er den bedste tablet for netop dem.

Der er naturligvis også mulighed for at hente masser af spil på din Asus tablet, så den fungerer som en lille spilmaskine, som du måske kender det fra din smartphone.

Priser på Asus Transformer Pad med abonnement

Telia har jævnligt Asus Transformer Pad, som de sælger med abonnement.

Se hvilke tablets Telia sælger med abonnement pt på Telias hjemmeside.

Valg af abonnement

Det kan være meget svært at finde det rigtige abonnement til sin tablet, og det rigtige valg afhænger i meget høj grad af, hvordan du vil bruge den. Ofte har man dog faktisk ikke brug for ret meget data. Hvis du allerede har en traditionel internetforbindelse med trådløs router, kan du koble dig på den, når du er i hjemmet. På den måde bruger du ikke dit dataabonnement til din tablet, når du bruger det på nettet.

De fleste vil dog også gerne kunne have deres tablet med på farten, og især Asus Transformer Pad er oplagt at have med som det praktiske lille værktøj, der giver mulighed for at hente dokumenter, billeder og andre ting uanset, hvor du er. Hvis du gerne vil have den mulighed, skal du op på en rimelig mængde data. Vil du stort set dagligt bruge dataforbindelse, og ofte hente billeder og dokumenter bør du vælge et abonnement med 5-10 GB.

Vil du ligefrem streame tv og musik stort set dagligt via dit tabletabonnement, så bør du gå op på en endnu større mængde data. Hvis du derimod stort set kun vil bruge netadgangen til lidt småspil og tjek af e-mail og nyheder, så vil du ofte have nok med 1 GB data – især hvis du ofte har mulighed for at tilkoble dig en trådløs router.

Med 1 GB data kan du dog ikke hente specielt mange applikationer hver måned, så vælger du så lille en datapakke, kan det være en idé kun at hente og opdatere applikationer, når du har mulighed for at koble dig på en router. Har du ikke mulighed for dette, bør du være særligt opmærksom på dit dataforbrug hver måned, for efter opdateringer af en håndfuld store applikationer, kan du hurtigt have brugt omkring 0,1 GB data – og så kan du altså hurtigt nærme dig forbrugsgrænsen!

Ofte kan du spare en lille smule penge ved at købe din tablet sammen med abonnement, men du kan også undersøge muligheder for at købe din tablet uden abonnement og binding, så du kan se på abonnementer til mobilt bredbånd, hvor der ikke følger udstyr med.

Få styr på dækningen

Ved at kaste et blik på udbydernes dækningskort, kan du få et billede af, hvor høj hastighed, du kan forvente at få, når du skal bruge dit dataabonnement. Vær dog opmærksom på, at dækningen er under udendørs forhold, og så snart du bevæger dig inden for, vil lidt af hastigheden gå tabt.

Udbyder Netværk Link til dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor eller TDC* Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text Net1 (CDMA)
(Kun med trådløs router**)
Se dækningskort

Flere udbydere kræver ekstra månedspris, hvis du vil have 4G-adgang - husk at også dit udstyr skal understøtte 4G. Alle udbydere kan i udgangspunktet tilbyde 4G.
* Hos Mobilic kan du vælge enten TDC's eller Telias netværk, men har kun adgang til ét af gangen. 10 GB 3G mobilt bredbånd er dog kun tilgængeligt på TDC's netværk.
** Net1 kører på en anden teknologi, der dækker bredere med med lavere hastighed. Teknologien bruges ikke til mobiltelefoni i Danmark. Det bliver kun solgt med trådløs router.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning