ZTE USB-modem

Der er flere producenter af USB-modems til mobilt bredbånd og en af de større er ZTE. ZTE er kinesisk ejede. De producerer blandt andet de USB-modems, der følger med hos CBB Mobil og Telenor.

ZTE producerer også blandt andet mobiltelefoner og smartphones, der primært er baseret på Androidsystemet. Deres telefonmodeller er dog generelt ikke så udbredte herhjemme.

ZTE har ligesom ligeledes kinesiske Huawei været mistænkt for spionage. Størstedelen af mediernes fokus har dog været rettet mod Huawei, da de er markedsførende, og i øvrigt også leverer USB-modems til stort set alle andre end CBB Mobil og Telenor i Danmark.

Det virker dog for begge selskaber utænkeligt, at deres enheder skulle spionere, og uanset hvad er du som privat person næppe den mest interessant at kigge over skulderen. Vil du alligevel gerne undgå ZTE eller Huawei, må du selv ud og jagte et alternativt USB-modem. De kan købes ved mange elektronikforhandlere, men det kan betyde, at du ikke kan få kvalificeret hjælp fra den tekniske support, hvis du har problemer med at få forbindelsen sat op.

Priser på abonnementer med ZTE USB-modem

Vi har samlet priser på mobilt bredbånd, hvor der følger et ZTE USB-modem med. De fleste øvrige udbydere, sælger med Huawei-modem. Alternativ kan du selv finde et USB-modem, og købe det uden abonnement, men køber du abonnementet med modem, er du sikker på at kunne få support.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning