Telmore åbner for 4G

Telmore åbner for 4G – og spændende nye muligheder på TDC’s netværk.

Telmore er således den første mindre udbyder, der åbner for 4G på TDC’s netværk, og det betyder, at der nu er mindst to udbydere på samtlige danske 4G-netværk. Kunder med abonnementer til mindst 129 kroner om måneden får fra dag et adgang til 4G-netværket.

Det gælder for både mobilt bredbånd og telefoni, men dit udstyr skal naturligvis kunne modtage 4G.

For få dage siden skrev vi ellers selv på vores blog her på Bredbåndsmatch, at der næppe kom 4G hos Telmore, der for en måneds tid siden fjernede forventningen om, at 4G blev åbnet i 2013. Men nu er der altså åbnet for 4G.

Store pakker og trådløs router

Telmore er de eneste på TDC’s netværk, der tilbyder trådløs router til kunderne. Det betyder, at man kan bruge mobilt bredbånd fra flere computere samtidig.

Det seneste halve år har TDC’s netværk haft større begrænsninger end de øvrige netværk. De største datapakker har været på 15 GB, men med Telmores 4G-pakker kan man nu få en pakke på 40 GB, og dermed er de mulige datapakker mere end firedoblet – og for 4G er det firedoblet, i det TDC’s største pakke på nuværende tidspunkt er 10 GB.

Samtidig åbner Telmore for mobilt wifi, og Telmore er de eneste på TDC’s netværk, der tilbyder mobilt wifi til kunderne. Det betyder, at man kan bruge mobilt bredbånd fra flere computere samtidig. Ved udbydere uden mobilt wifi kan man dog naturligvis selv investere i udstyret, men supporten fra udbyderen er givetvis bedre, når de selv sælger udstyret.

Telmore oplyser i pressemeddelelsen, at kunderne vil få samme hastighed som ved TDC – altså 17-71 Mbit i download og 5-43 Mbit i upload. De oplyser også, at TDC’s netværk på nuværende tidspunkt dækker 79 procent af Danmark.

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning