Stofa lover bredbånd uden tv i år

I sidste uge offentliggjorde YouSee, at de fra slutningen af 1. kvartal 2016 vil tilbyde bredbånd uden tv via kabel-tv nettet.

I dag offentliggør Stofa, at de har planer om det samme på deres kabel-tv net. De overhaler dog YouSee indenom og vil tilbyde det allerede i løbet af i år.

Stofa oplyser i en pressemeddelelse, at der bliver åbnet for muligheden i løbet af 4. kvartal.

– Vi har længe haft et ønske om at kunne levere et rent bredbåndsprodukt til de af vores kabeltv-kunder, der alene søger deres digitale oplevelser via internettet. Det har tidligere ikke været teknisk muligt, ligesom vores aftaler med antenneforeningerne ikke har givet rum for det, men det er i store dele af landet heldigvis ikke tilfældet længere. Derfor glæder vi os nu over, at vi i første omgang kan give godt 100.000 familier valget, om de både ønsker Stofas tv- og bredbåndsløsninger, eller om de foretrækker at nøjes med bredbånd, forklarer Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa.

Ikke muligt overalt

Stofas bredbånd uden tv afhænger af den lokale situation i antenneforeningerne, og derfor er det ikke muligt overalt på Stofas kabel-tv net.

De nye muligheder for at vælge bredbånd uden et tv-produkt i kabelnettet, vil i første omgang blive tilgængelige i hovedparten af Stofas egne kabelnet, herunder for eksempel i Billund, Faaborg, Næstved, Rødby, Skælskør, Slagelse, Sorø og Sønderborg. Derudover vil det også blive muligt i Antenneforeningen Aarhus, Løkken Antennelaug og Vorbasse Antenneforening.

Ligesom YouSee oplyser de endnu intet om priser.

Mens andre udbydere formentlig vil vælge at konkurrere med YouSee på deres kabel-tv net, vil der næppe komme konkurrenter på Stofas net. De er nemlig ikke underlagt samme regler som TDC-ejede YouSee, da de ikke har lige så markante markedsandele.

Udover kabel-tv har Stofa også fibernet, men her har det altid været muligt at få bredbånd uden tv, mens man til gengæld her ikke kan få tv uden bredbånd.

Mere viden

Læs pressemeddelelsen fra Stofa

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning