Hent vores E-bog

Vil du gerne have informationerne om køb af internet hentet ned på din computer, så du kan læse det, når du ikke har adgang til nettet, skrive det ud eller måske bare læse det uden at skulle klikke rundt i din browser?

Vores E-bog indeholder mange informationer om bredbånd

Så er vores E-bog nok noget for dig. Vores E-bog handler om køb af både mobilt bredbånd og traditionelt bredbånd, og når du har læst bogen er du solidt rustet til at købe bredbånd. Du kan naturligvis stadig klikke rundt på siden og blive klogere på bredbånd, for det er en generel guide, der ikke kan ramme hver eneste ting, der kan have relevans for dig – men det rammer vi forhåbentligt andre steder på siden. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

E-bogen er i .pdf format, så du skal have Adobe Acrobat Reader installeret, for at kunne læse den – det har de fleste computere dog. Hvis ikke du kan åbne filen, kan du installere programmet fra Adobes hjemmeside.

Bemærk at vores E-bog ikke jævnligt bliver opdateret, og derfor anbefaler vi, at du også læser vores artikler via topmenuen for at få opdateret indhold og opdaterede priser.

Hent vores E-bog


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning