Anmeldelser

På Bredbåndsmatch.dk laver vi løbende anmeldelser af forskellige forbindelser. Vi forsøger at se på et bredt udsnit af løsninger. Anmeldelserne skal ikke udelukkende ses som en anmeldelse af udbyderen, men i høj grad også af udstyret.

Et af de vigtigste parametre for os er brugervenlighed. Det skal være let at tage udstyret i brug. Men vi ser naturligvis også på oplevede hastigheder, stabilitet og hvad der ellers er relevant for den enkelte anmeldelse.

Nederst i hver anmeldelse finder du en karakter, samt en kort opsummering af hvad der har været udslagsgivende for den endelige konklussion.

Anmeldelser

Her er en liste over de anmeldelser, vi allerede har skrevet. Vi vil naturligvis løbende anmelde nyt udstyr og flere udbydere. Vi poster altid på Facebook, når vi har skrevet en ny anmeldelse, så følg os på Facebook, hvis du vil følge, når der kommer nye anmeldelser.

Se også vores liste over danske internetudbydere, hvor du også finder gennemgange af de enkelte udbydere.

De fleste af udbyderne betaler os kommission, når kunder køber bredbånd eller mobilt bredbånd efter at have klikket på links fra vores side. Dette skeler vi dog naturligvis ikke til, når vi anmelder, og de enkelte anmeldelser indeholder ikke links, som vi kan tjene penge på. Alle links vi kan tjene penge på er markeret med et hjerte. Læs mere om reklamer på Bredbåndsmatch.dk


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning