TDC køber Hiper

Efter lidt under tre år som selvstændigt brand er Hiper blevet opkøbt af TDC.

På mange måder har det længe lagt i kortene, at Hiper på et tidspunkt ville blive solgt videre til en anden udbyder. Med lave priser og god mængde markedsføring lignede det en kendt model med at få en udbyder kørt i stilling til et salg. Det blev underbygget yderligere af, at Stig Myken, der tidligere har solgt Fullrate, var med allerede fra starten.

– Kort efter, at vi havde igangsat salgsprocessen, stod det klart, at TDC ville være en rigtig god samarbejdspartner, og vi glæder os meget til at blive en af OpCo-familien. Vi står sammen om en ambitiøs plan for fremtiden, og derfor var TDC det naturlige valg for os, siger Stig Myken, administrerende direktør i Hiper, i en pressemeddelelse og tilføjer:

– TDC’s strategiske fokus på fibernet og ambitionen om at udvikle Danmarks bedste infrastruktur og en kundeoplevelse i verdensklasse er en storslået vision, og vi glæder os til at bidrage til udviklingen fremadrettet.

TDC siger, at der ikke vil ske ændringer i vilkår og priser, ligesom de ansatte vil fortsætte som hidtil.

Omvendt er der tidligere sket opkøb i telebranchen, hvor produkterne efter relativt kort tid alligevel har ændret sig.

Mere viden

Læs pressemeddelelsen fra TDC

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning