Blog

På Bredbåndsmatch.dk’s blog kan du læse om bredbåndsmarkedet og udviklingen på markedet. Du kan læse om vores forventninger, tanker og syn på teleområdet, og vi skriver om ting, der er interessante set fra et forbrugersynspunkt.


Sådan får du optimalt bredbånd til gaming

Har jeg høj nok hastighed til gaming? Er vores forbindelse god nok, hvis mit barn vil holde gamingaften med vennerne? Det er spørgsmål, vi jævnligt får, og det er et spørgsmål, som en del gamere ikke selv har styr på. Når sigtekornet er sat ind på modstanderne, er der ikke noget værre end at opleve […]

Læs mere

Black Friday 2018 – bredbånd og mobil

Black Friday har over de seneste år gjort et stort indtog i Danmark. Black Friday er i 2018 24. november – nogle starter ud tidligt, og en del lader tilbuddene gælde hele weekenden og i mange tilfælde indtil mandag.

Læs mere

Pokémon Go – et skridt mod fremtiden

Internettet rykker sig hele tiden, og Pokémon Go er på mange måder et skridt mod det, vi kan vente os af fremtiden. I et par uger fyldte det meget i nyhedsstrømmen, men allerede nu virker interessen til at være faldet drastisk. Om det ender med at blive en døgnflue eller ej, er der sikkert stadig […]

Læs mere

Konkurrencen intensiveret på bredbåndsområdet

I flere år har konkurrencen på teleområdet været koncentreret om mobilabonnementer. Priserne har været presset i bund, og udbyderne har jævnligt talt om et presset marked med dårlig økonomi og for hård konkurrence sammenlignet med andre lande i Europa.

Læs mere