Black Friday 2018 – bredbånd og mobil

Black Friday har over de seneste år gjort et stort indtog i Danmark. Black Friday er i 2018 24. november – nogle starter ud tidligt, og en del lader tilbuddene gælde hele weekenden og i mange tilfælde indtil mandag.

Vi har samlet de Black Friday tilbud, vi er kommet forbi på teleområdet – altså både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Vi ser også på, hvor godt tilbuddet er – generelt kører teleudbyderne mange kampagner – typisk er der gode kampagner på Black Friday, men der er normalt ikke kampagner, man ikke også ser ofte resten af året.

Dette er ikke et komplet overblik, og vi kan tjene penge hos nogle af udbyderne på teleområdet.

Vi opdaterer løbende i takt med, vi får kendskab til nye kampagner, som udbyderne har meldt ud. Vi går gennem udbydere i vores prisdatabase fredag morgen.

Generelt anbefaler vi altid, man passer på med at blive overbegejstret for kampagner – omvendt kan Black Friday være et godt tidspunkt at se, om man kan spare penge på sine abonnementer – er noget billigere og bedre end dit nuværende abonnement, bør du i hvert fald kraftigt overveje, at gå efter besparelsen. Mange udbydere har også Black Friday tilbud på mobiltelefoner, men disse har vi ikke set nærmere på.

Mobil – Black Friday tilbud

Der er allerede nu flere Black Friday tilbud, der er åbnet op for på mobilområdet.

Oister har deres fri tale med fri data abonnement til 129 kroner om måneden, et abonnement der hidtil kostede 149 kroner om måneden. Det er værd at bemærke, at man dog ikke må bruge mere end 1000 GB om måneden, men til gengæld skulle det fungere glimrende i udstyr til mobilt bredbånd eller hvis du deler forbindelsen fra din telefon.

Oister har også et nyoprettet tilbud med 20 timers tale og 40 GB data til 99 kroner. Alt i alt to ganske fine tilbud til forbrugeren med meget stort behov for tale og især data.

Hos Oister gælder Black Friday tilbudene indtil søndag 25. november.
Læs mere om Oisters Black Friday tilbud på deres hjemmeside

CBB har et tilbud med 15 timers tale og 45 GB data til 119 kroner. I forhold til Oister, skal man være bevidst om, at CBB kører på Telia og Telenors netværk, der generelt anses for at være lidt bedre dækkende. Tilbuddet er et fint tilbud – CBB har jævnligt kampagner på samme niveau, men generelt er det en af de bedste kampagner, de har kørt på det seneste.
CBB har også 45 timer og 45 GB data til 129 kroner om måneden – endnu en fin kampagne, der ikke er uset. Slutteligt har de 10 timer og 5 GB data til 89 kroner om måneden inkl. udlandsforbrug – sidstnævnte er et ret ualmindeligt tilbud for CBB, og er deres billigste pakke, der har forbrug i udlandet.
Hos CBB gæler Black Friday tilbudene indtil mandag 26. november.

Læs mere om CBB’s Black Friday tilbud på deres hjemmeside

OK Mobil kører principielt ikke Black Friday tilbud, men de har de samme abonnementer til samme pris som CBB – også på Telia og Telenors netværk. Oveni det får du for tiden den første måned gratis – sidstnævnte er en kampagne, der gælder helt indtil 27. januar 2019. Med andre ord, er deres abonnement lidt billigere. Desuden kan du, hvis du har et OK Benzinkort, få op til 2 GB ekstra data afhængigt af dit benzinforbrug på OK’s tankstationer.

Læs mere om OK Mobils abonnementer og tilbud på deres hjemmeside.

Sammenlign priser på mobilabonnementer og få gode råd på vores søsterside Forbrugseksperten.dk

Bredbånd – Black Friday tilbud

Net1 har med deres mobilt bredbånd en Black Friday kampagne, hvor du får et ekstra abonnement, hvis du bestiller et ubegrænset (ingen forbrugsgrænse) abonnement (299 kroner om måneden + 38 kroner i routerleje pr mdr.). Abonnementet løber, så længe dit ubegrænsede abonnement gør, og Net1 skriver det ligeledes er ubegrænset.
Net1 har løbende kampagner med halv pris i typisk tre måneder og gratis oprettelse. Dette er en virkelig god kampagne for nogle, men omvendt kræver det, at du faktisk får noget ud af både et abonnement ved Net1 og at have et ekstra abonnement. Det ekstra abonnement kommer med en mini mobil router, mens Net1 normalt leveres med en større router. På den måde vil de to abonnementer givetvis kunne være et godt supplement til hinanden.
Vær obs på at Net1’s hastigheder kan svinge en del, men du har 14 dages fortrydelsesret – så sørg for at tjekke, om du er tilfreds med hastigheden.
Det fremgår ikke tydeligt, hvor længe abonnementet gælder – forvent i udgangspunktet, at det kun er fredag.
Se mere på Net1’s hjemmeside.

Herudover har vi ikke set andre Black Friday kampagner, men du kan sammenligne de nuværende priser på markedet med vores prissammenligning af bredbånd

Hvad er Black Friday?

Black Friday er over de seneste år blevet meget populært herhjemme, både på nettet og i de fysiske butikker.

Black Friday er et amerikansk koncept. Det falder altid dagen efter thanksgiving, som i USA er fjerde torsdag i november – Black Friday er derfor altid fredagen efter den fjerde torsdag i november. Oprindelig voksede Black Friday sig stort i USA op gennem 80’erne og 90’erne, og var altså kun fysiske butikker.

På et tidspunkt kom nettets modsvar i form af Cyber Monday, som er den efterfølgende mandag, hvor der er lignende tilbud på nettet. I Danmark har de fleste netbutikker dog primært fokus på enten Black Friday, eller alternativt har de slået de to ting sammen og holder Black Friday og Cyber Monday fra fredag-mandag – og i nogle tilfælde endnu længere.

I USA er det en kæmpe handelsdag, hvor folk står i kø i hobevis til visse butikker. I Danmark er det også blevet stort, selv om tilbuddene ikke nødvendigvis altid er helt så gode, og generelt bør man altid bruge sin sunde fornuft.

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning