Om siden

Internettet vælter rundt i kommercielle guides, der prøver på at give forbrugeren et overblik over bredbåndsmarkedet. Ofte er det dog svært at gennemskue, at siderne tjener penge fra internetudbyderne, og hjælpen er også tit enten overfladisk, uforståelig eller ganske enkelt ikke til stede.

På Bredbåndsmatch.dk tjener vi også penge fra udbyderne, men vi prøver at gøre det meget åbent. Samtidig har vi fokus på ordentligt indhold, der er skrevet af en journalist. Vi søger altid mod at levere gode og reele råd til forbrugerne, så de kan træffe de rette beslutninger uanset udgangspunktet. Med næsten 300 forskellige sider med kompetent vejledning til forbrugerne, dækker vi det meste, som er relevant, når du søger bredbånd eller mobilt bredbånd.

Hvordan bliver siden finansieret?

Bredbåndsmatch.dk er reklamefinansieret. Det betyder, at hvis du køber internet via et link her fra siden, modtager vi kommision fra internetudbyderen eller virksomheden. Indtægten er med til at gøre, at vi kan vedligeholde siden og sørge for tekster og priser er opdateret, så forbrugere også i fremtiden kan få noget ud af indholdet.

Ikke alle udbydere og virksomheder, som vi linker til, betaler kommission – i udgangspunktet skal man betale for at være på siden, men i enkelte tilfælde vil der være udbydere i vores tabeller, der ikke betaler, hvis vi mener deres abonnement er vigtigt for markedet – samtidig forsøger vi også at skrive om dele af markedet, selv om aktørerne ikke er store nok til at bidrage med kommission.

For at gøre det så gennemskueligt for dig som muligt, har vi sat et hjerte ved slutningen af de links, der kan give os indtægt. Vi har alle større udbydere i vores prisdatabase og prioriterer, at udbyderne i databasen er tæt på landsdækkende – vi forsøger dog også at gøre opmærksom på de meget lokale udbydere de steder, det er relevant.

Vi kører også jævnligt med links til andet end udbydere, som vi kan tjene penge på. Disse er naturligvis også markeret med et hjerte.

Hvad er målsætningen med siden?

Vores mål er at ramme bredt med indhold, så vi kan være med til at finde løsninger til så mange situationer, forbrugerne kan stå i som muligt. I bund og grund er det i vores interesse, at du som besøgende får den hjælp, der gør, du føler dig tryg, når du skal træffe et valg. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har gode idéer til nyt indhold, eller der er ting, du stadig er i tvivl om efter at have læst på siden.

Vi ønsker at bevare positionen som det bedste sted, forbrugere kan komme til, hvis de skal finde den optimale løsning til bredbånd – også i meget særlige situationer. Dette gælder naturligvis for vores indhold på siden, men også når forbrugere kontakter os på mail, telefon eller Facebook.

Vi har i sommeren 2014 også lanceret siden Forbrugseksperten.dk, som vi ønsker at udvikle til det bedste sted at finde råd og vejledning som forbruger på tværs af mange områder – i første omgang skriver vi kun om mobiltelefoni, men vi vil løbende udvide med nye stofområder.

Bredbåndsmatch.dk blev i efteråret 2012 nomineret til NSA best student startup 2012. I den forbindelse blev dette videoportræt af virksomheden lavet:

Hvem er vi?

Jakob Pedersen

Jakob Pedersen er idémanden og ejer af firmaet, der driver siden.

Kontakt: jp@bredbaandsmatch.dk

LinkedIn profil

Laust Stoltze

Laust Stoltze er uddannet journalist, og har skrevet de fleste af teksterne på Bredbåndsmatch.dk. Han er ved udgangen af 2019 stoppet med at arbejde for os, men har leveret de fleste artikler.

Kontakt: ls@bredbaandsmatch.dk

LinkedIn profil

Vi samarbejder med PlugThingsIn.com, der også er en forbrugsguide til bredbånd blot henvendt mod USA.

Presseomtale

Vi har flere gange været i medierne som omdrejningspunkt for indslag og artikler om bredbåndsmarkedet. Her finder du et udpluk af tidligere omtale og artikler, vi har bidraget til:

Ritzau Fokus: “Spar penge og få hurtigere bredbånd“, 23. marts 2016 (link til BT’s artikel)
Computerworld: “Sådan står det til med 4G i Danmark lige nu: Mange steder bedre end både 2G og 3G“, 21. maj 2015
Go’ Morgen Danmark, TV2: “Guide: Det rigtige bredbånd“, 14. maj 2013
Alt Om Data: “Find den rette bredbåndsløsning“, 20. juni 2013
Jyllands-PostenForstå det mystiske mobilnet“, 18. september 2014
TV2 ØstHer kan du måle din internethastighed, 10. februar 2014
DR P4 Bornholm: “Allerede høje internet-hastigheder“, 24. juli 2013
Vejle Amts Folkeblad: “Mobil og bredbånd: Sådan er dækningen i Vejle“, 14. maj 2013
Horsens Folkeblad: “Mobil og bredbånd: Sådan er dækningen i Horsens“, 26. april 2013
Fredericia Dagblad: “Mobil og bredbånd: Sådan er dækningen i Frederecia“, 23. juni 2013
Samvirke: “Sådan beskytter du privatlivet på Facebook“, 25. februar 2013
Boligejernes Videnscenter: “Hvor hurtigt internet har du brug for?3. december 2012
Land & Liv: “Alternativer efter Skyline” (side 2), uge 26, 2012
Trendsonline: “Bredbåndsmatch.dk finder det rette internet“, 30. maj 2013

Adresser

Kontor adresse
Bredbåndsmatch.dk ApS
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V
Tlf: 71 99 83 33
CVR: 33755740

Post adresse
Bredbåndsmatch.dk ApS
CO: Jakob Pedersen
Bronzealdertoften 8 2. 1
8210 Aarhus C

Find os på Facebook

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning