Huawei USB-modem

Huawei er den suverænt mest brugte leverandør af USB-modems.

Virksomheden har hovedsæde i Kina, og producerer blandt andet også mobiltelefoner og tablets. Det er dog især Huaweis USB-modems, der har slået igennem i Danmark.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Som det ser ud netop nu, får du svært ved at købe mobilt bredbånd med USB-modem uden det er et Huawei USB-modem i Danmark. De er ganske enkelt leverandør til næsten alle teleudbyderne, og det gælder også hvis du vil have router eller wifi hotspot til dit mobile bredbånd. CBB Mobil og Telenor sælger dog deres mobile bredbånd med USB-modem fra ZTE – de er ligeledes kinesiske.

Der er dog flere udgaver af Huawei’s USB-modems – og faktisk sælger enkelte udbydere af og til et modem, der ikke understøtter den hastighed, som abonnementet ellers giver adgang til. Af og til kan du købe et bedre modem for en merpris, men ofte vil du ikke få særligt meget ud af investeringen. Det kan dog godt være en idé at investere i et 4G-abonnement, så man er bedst sikret til fremtiden, men omvendt vil prisen på 4G-udstyr formentlig løbende falde, og dermed kan det ved flere udbydere være en idé at vente med at investere i 4G – hastighederne til 3G er stadig tilstrækkeligt høje til, at det lever op til de flestes behov, og mange vil ligefrem opleve, at der ikke er 4G-dækning, der hvor de vil bruge mobilt bredbånd.

Huawei er med jævne mellemrum blevet mistænkt for spionage fra blandt andet amerikansk side. Huawei har dog flere gange svaret på kritikken, og har blandt andet åbnet for kildekoden, der styrer de ting, der sker på enhederne. Det virker da også utænkeligt, at en så stor og markedsførende producent skulle bruge enhederne til spionage, og som privatperson er man ligegyldigt hvad ikke specielt sårbar for spionage. ZTE er i øvrigt ligeledes blevet mistænkt for spionage.

Vil man gerne undgå Huawei kan man ved mange elektronikforhandlere købe andre USB-modems. Det kan dog være sværere at få teknisk support fra internetudbyderen, hvis man ikke bruger et af deres egne USB-modems, men er man tryg ved teknik, behøver det ikke skræmme én.

Priser på mobilt bredbånd med Huawei USB-modem

De fleste udbydere sælger mobilt bredbånd med Huawei USB-modem. Vi har samlet priser på abonnementer med Huawei USB-modem her. Enkelte sælger med ZTE USB-modem, men de har været udsat for samme kritik.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning