Mobilt bredbånd uden binding

Du kan ved de fleste selskaber slippe for bindingsperioden, hvis du ikke har brug for noget udstyr, når du køber mobilt bredbånd.

Hos enkelte selskaber kan du endda købe mobilt bredbånd med USB-modem uden binding.

Generelt er bindingsperioden faktisk glimrende for forbrugeren, for den er med til at sikre, at udbyderne vil sælge dig udstyret meget billigt. Men har du allerede udstyr, er der ingen grund til at binde sig til et abonnement set fra forbrugerens synspunkt – og langt de fleste udbydere sælger mobilt bredbånd uden binding, hvis du allerede har det udstyr, du vil bruge.

Du skal dog være opmærksom på, om dit USB-modem kan bruges til et andet data abonnement.

Læs hvordan du undersøger dit USB-modem.

Vær også opmærksom på, at du i sjældne tilfælde lejer dig USB-modem i stedet for at købe det – og derfor kan du komme ud for, at det skal leveres tilbage, når du opsiger dit abonnement.

Priser på mobilt bredbånd uden binding

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Ingen binding giver fleksibilitet

Når først du er ude af bindingsperioden, kan du naturligvis opsige dit abonnement og bruge dit USB-modem på et senere tidspunkt, uden at være bundet til abonnementet. Det kan eksempelvis være praktisk, hvis man gerne vil have mobilt bredbånd med sig i sommerhuset eller kun bruger det i campingsæsonen. Du skal dog være opmærksom på, at der normalt er 1 måneds opsigelsesperiode, selv om du køber mobilt bredbånd uden binding.

Mobilt bredbånd med modem uden binding

Vil du meget gerne være fri for bindingsperioden, selv om du ikke har udstyr, er det ikke umuligt, men du kommer i hovedreglen til at betale lidt mere for udstyret, ligesom abonnementerne også kan være en anelse dyrere.

De fleste udbydere vil sikkert også være villige til at sælge dig mobilt bredbånd med modem uden binding, hvis du kontakter dem – også selv om det ikke fremgår af hjemmesiden. Som sådan kan du normalt også komme ud af abonnementet, selv om du er i bindingsperioden, hvis du betaler et “strafbeløb”.

Generelt bør man ikke lægge vægt på bindingsperioden – husk på, at hvis du køber mobilt bredbånd via nettet eller telefonen, så har du altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, også selv om du åbner udstyret. Det betyder, at selv hvis du er bundet til abonnement, kan du komme ud af det, hvis du er utilfreds med eksempelvis hastigheden.

I enkelte situationer kan det dog være et godt valg – det kan eksempelvis være tilfældet, hvis du kun skal bruge forbindelsen i en periode, der er kortere end bindingsperioden.

Priser på mobilt bredbånd uden binding uden modem

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
15 GB Ingen 595 kr. 99 kr.
(min. pris: 100 kr.)

Priser på mobilt bredbånd uden binding med modem

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning