Gennemgang af OK Mobil

OK Mobil er, som du sikkert har spottet ud fra både navn og logo, drevet af energiselskabet OK, der er mest kendt for at benzinsalg.

OK blev startet i 1978 som en fusion af syv eksisterende selskaber. OK blev dog først fælles markedsføringsnavn i 1987.

OK Mobil blev startet i 2011, og du kan som mobilkunde optjene mere data eller taletid, hvis du tanker et bestemt antal liter. OK Mobil har også mobilt bredbånd, men her får du intet ud af at tanke benzin. Mobilt bredbånd bliver kun solgt uden udstyr hos OK Mobil, og du skal derfor have dit eget USB-modem, tablet, router eller andet udstyr, som du kan sætte SIM-kortet i.

Læs mere om OK Mobil på deres hjemmeside

Priser hos OK Mobil

Priserne hos OK Mobil følger markedet glimrende. Det er naturligvis en ulempe, at du ikke kan få mobilt bredbånd med USB-modem, men månedspriserne kan sagtens konkurrere med det øvrige marked.

Også på mobilområdet har de fine priser – især hvis man rent faktisk tanker nok benzin til at kunne udnytte bonusordningerne. Man kan dog også finde alternativer, der kan konkurrere med OK Mobils priser. Især er deres basisabonnement måske attraktivt for netop dig, men her kan man dog ikke optjene data eller taletid, når man tanker – til gengæld er det meget billigt.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
15 GB Ingen 595 kr. 99 kr.
(min. pris: 100 kr.)
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
75 GB Ingen 1015 kr. 169 kr.
(min. pris: 170 kr.)

Billig telefoni med benzinkort

Som nævnt kan du med OK benzinkort tanke benzin, så du optjener ekstra data eller tale på dit mobilabonnement. Typisk kan du få 1-2 timers tale eller 1-2 GB data hver måned, og hvis du kører mange kilometer og alligevel tanker ved OK, kan der være penge at spare.

Typisk får du bonus ved 50 liter og fuld bonus ved 100 liter tanket benzin og/eller diesel i en måned. Til mobil bredbånd er der altså dog ingen databonus.

Du kan tilmelde dig bonus’en både under bestillingen af dit mobilabonnement, eller senere efter dit abonnement er oprettet. Det er gratis at bestille et OK Benzinkort, og der er ingen fast månedspris – du betaler kun for det, du tanker.

Bestil OK Benzinkort her

Trustpilot: 8,0

OK Mobil bliver snarere anmeldt for benzinproduktet, da det i dag har fælles hjemmeside.

Tidligere havde de selvstændig score, hvor de klarede sig ganske fint, men i dag kan du reelt ikke bruge deres trustpilot score eller anmeldelserne til noget, da det snarere er benzindelen, der får anmeldelser.

Hjemmesiden

Det kan være lidt svært at finde rundt på hjemmesiden, når det kommer til priser. Det kan være svært at gennemskue præcis, hvad du skal betale i abonnement og oprettelse.

Generelt er siden dog fornuftigt og overskueligt bygget op. Der er ikke mange informationer, men de nødvendige er der dog i udgangspunktet. Det kan være lidt forvirrende at navigere på hjemmesiden – ikke mindst, når du står i en købssituation, hvor du gerne vil have klarhed og overblik over priser.

Netværk til mobilt bredbånd og mobiltelefoni

OK Mobil bruger Telenors 3G-netværk. Det er i gang med at blive slået sammen med Telias, hvilket er endeligt gennemført i løbet af april, og på nuværende tidspunkt er det kun København, der mangler.

Sammenlægningen betyder, at OK Mobil kan levere telefoni og mobilt bredbånd på Danmarks formentlig bedste netværk, men der kan være lokale forskelle.

Læs mere om dækning på OK Mobils hjemmeside.

Ejerskab

OK Mobil er ejet af OK. OK er ejet af omkring 17.000 kunder og forhandlere.

OK Mobil i Teleankenævnet

Teleankenævnet har ikke behandlet klager over OK Mobil i perioden 2012-2015 – med OK Mobils størrelse er det ikke spor overraskende, men det er selvsagt meget positivt.

Priser på mobilt bredbånd uden udstyr

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
15 GB Ingen 595 kr. 99 kr.
(min. pris: 100 kr.)
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
75 GB Ingen 1015 kr. 169 kr.
(min. pris: 170 kr.)

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning