Værd at vide om Greentel

Greentel er et telesselskab, der er startet i 2010.

De tilbyder et særdeles bredt udvalg af muligheder til mobiltelefoni, men de har også mobilt bredbånd, hvor de blandt andet giver kunderne mulighed for at abonnere på pakker, hvor du også kan bruge 200 MB om dagen i de nordiske og baltiske lande uden at skulle takseres for forbruget.

Greentel tilbyder et bredt udvalg af udstyrsmuligheder, og har mange størrelser datapakker og adgang til Telias netværk inklusive 4G.

Greentel er drevet af Mobile Value, der også driver Linds Mobil og Waoo! mobil.

Se Greentels hjemmeside

Priser hos Greentel

Greentel har rimelige priser, når man tager i betragtning, at de har adgang til 4G-netværket samtidig med du slipper for bindingsperioder. Kan du nøjes med 3G-signal, kan du dog finde billigere priser, og generelt er de ikke blandt de absolut billigste på markedet.

Greentels udstyr hører dog også til blandt det dyrere på markedet – så har du ikke selv udstyr, kan de måske være mindre interessante for dig.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 8-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
2 GB Ingen 743 kr. 49 kr.
(min. pris: 498 kr.)
Mere info 8-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
10 GB Ingen 1043 kr. 99 kr.
(min. pris: 548 kr.)
Mere info 8-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
30 GB Ingen 1223 kr. 129 kr.
(min. pris: 578 kr.)
Mere info 8-71 Mbit
(Netværk: Telia/Telenor)
100 GB Ingen 1823 kr. 229 kr.
(min. pris: 678 kr.)

Trustpilot: 8,0

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter og tjenester, og blandt andet bliver teleudbyderne anmeldt af en del.

Scoren er rigtigt god – de har dog kun 62 anmeldelser, hvilket er forholdsvis lavt, men dog højt nok til at det har en fornuftig værdi, men omvendt er det kun lidt over en håndfuld der er fra 2016 eller senere.

Nogle giver udtryk for, at de er skuffede over dækningen, ligesom andre har oplevet regningsproblemer. Desuden er der flere, der har oplevet overraskelser i forbindelse med vilkår og produkt.

Med en så fin score som Greentels er der dog selvsagt overvægt af positive anmeldelser, og der er ros til både produkt, service og priser. Størstedelen af de negative anmeldelser er desuden af ældre dato.

Alt i alt ser det ud til, at Greentel kritikken er fra foråret 2012, og formentlig noget man har fået rettet op på.

Hjemmesiden

Generelt er hjemmesiden bygget fint op. Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder til mobiltelefoni, hvor flere af pakkernes navne har navne, der gør det svært at regne indholdet ud, og samtidig er der mange ekstra valgmuligheder at forholde sig til. Omvendt gør det naturligvis også, at du kan få et abonnement, der passer temmelig godt til dig næsten uanset forbrug.

Til mobilt bredbånd er processen også lidt mere logisk, og generelt indeholder hjemmesiden fin, brugbar og overskuelig information.

Netværk til mobilt bredbånd

Greentel bruger Telias netværk og har også adgang til 4G-delen. Det betyder, at de har rigtig god dækning både på 3G- og 4G-netværket, men som ved alle udbydere vil der være områder, hvor du får mindre god dækning.

Telia deler i øvrigt 3G- og 4G-master med Telenor. Umiddelbart kæmper de for tiden med TDC om 4G-førertrøjen, mens de på 3G-området umiddelbart står skarpest.

Se Greentels dækningskort

Greentel i Teleankenævnet

I 2013 havde Greentel 1 klage, hvor klager ikke fik medhold. I 2014 og 2015 har der ikke været klager.

En udbyder på Greentels størrelse kunne godt helt undgå klage, men omvendt er en enkelt klage på tre år på absolut ingen måde et dårligt resultat eller et tegn på problemer.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning