Gennemgang af Call me

Call me har reelt eksisteret i en del år på det danske marked, hvor de har været en betydelig spiller på mobiltelefonimarkedet.

Til Call me’s hjemmeside

De startede allerede i 1997, men hvis du ikke synes, at klokken ringer så højt, når du hører navnet Call me, er det ikke uden grund. Oprindeligt hed de nemlig Debitel, men de skiftede i 2008 navn til Call me.

Mens selskabet stadig hed Debitel blev det opkøbt af Telia. Det skete i 2007, og året efter skiftede man altså navn til Call me, ligesom man i 2008 også valgte at gøre teleselskabet til et rent onlineselskab, hvor du styrer dine abonnementer og betalinger via nettet.

Call me sælger ud over abonnementer til mobiltelefoner også abonnementer til mobilt bredbånd. De var længe det eneste lavprisselskab, der tilbød 4G-abonnementer, men i dag har mange andre fulgt trop.

Priser hos Call me:

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Her på siden fokuserer vi primært på mobilt bredbånd blandt Call me’s produkter. Call me’s priser på mobilt bredbånd er ganske fine – de er ikke blandt de absolut billigste på markedet, men de er i den billigere ende.

Call me hører også til blandt de billigere udbydere af mobilabonnementer.

Trustpilot 8,7

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har haft. De skriver også en kort anmeldelse, og det er egentlig i beskrivelserne, man for alvor kan blive klogere på udbyderne.

Scoren er en særdeles god score, og læser man kommentarerne danner der sig også generelt et positivt billede af Call me. Generelt virker folk til at være godt tilfreds med både service, produkt, dækning og pris.

Enkelte kritiserer dog kundeservice, og flere føler sig snydt – især virker der til at have været problemer i forbindelse med opsigelser eller tegning af nyt abonnement. Et par stykker er også utilfredse med signalmodtagelsen på deres mobiltelefon.

Langt de fleste er dog tilfredse med både service og produkt. Der er generelt kraftigt overvægt af meget positive anmeldere, der er særdeles godt tilfreds.

Hjemmesiden:

Call Me’s hjemmeside er relativt overskuelig, og Call Me er generelt ret gode til at liste tilbudene overskueligt op på hjemmesiden, selv om der efterhånden er flere tal at tage stilling til i forhold til, de ellers slår på, at deres priser er meget gennemskuelige.

Det kan være lidt uoverskueligt at navigere frem og tilbage mellem 3G og 4G-abonnementerne dog, og det kan være svært at finde frem til den ellers glimrende mulighed for mobilt wifi i deres 4G abonnementer til mobilt bredbånd.

I nedenstående video viser vi, hvordan du køber mobilt bredbånd (også inklusive mobilt wifi) via Call Me’s hjemmeside.

Netværk til mobilt bredbånd:

Call me bruger Telias netværk. Mod merpris kan man få adgang til 4G-nettet. For mobilt bredbånd er der deciderede 4G-abonnementer, mens det for mobiltelefoni er et tilvalg.

Telia har tidligere haft den bedste 4G-dækning, og selv om TDC har overhalet dem, er de stadig godt med. Deres 3G-dækning er også umiddelbart glimrende, men der er her flere huller i dækningen. Det er der ved alle udbydere, og derfor er det også ved Call me en god idé at undersøge deres dækningskort, inden du bestiller abonnement. Umiddelbart har Telia nok den stærkeste kombination mellem et godt 3G- og 4G-netværk – ikke mindst fordi de er igang med at slå dækningen sammen med Telenor, hvilket er endeligt gennemført til april 2014.

Ejerskab:

Call Me har siden 2007 været ejet af Telia, og hed tidligere Debitel. De har heddet Call me siden 2008, og blev oprindeligt startet i 1997.

Call me i Teleankenævnet:

Call me havde i 2015 4 klager. Klager fik ikke medhold i en eneste sag, mens to dog blev løst via forlig.

I 2014 havde de ligeledes 4 klager, hvor klager fik delvist medhold i den ene, mens en enkelt blev løst i forlig – i de to sidste fik klagerne ikke medhold.

I 2013 havde de 3 klager. Heller ikke her fik klager medhold i nogen af sagerne, men igen blev en enkelt løst via forlig.

Antallet af klager er en anelse højere end lignende selskaber, men omvendt er det ikke et decideret problematisk niveau.

Forhandlere:

Callme.dk

Priser på mobilt bredbånd fra Call Me

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning