Værd at vide om Mobilic

Mobilic var et teleselskab, der havde rødder tilbage til 2000, hvor de tilbød telefoni gennem Lærernes Indkøbscentral, LIC.

I 2013 blev Mobilic overtaget af DLG Tele og senere er der lukket helt ned for Mobilic, et stykke tid efter Telia gik fra at eje 50 procent af DLG Tele, til at købe DLG ud, så DLG tele i dag er helt ejet af Telia – DLG Tele eksisterer dog med produkter der er meget lig det, Mobilic tilbød.

DLG Tele overtog også Mobilics kunder i forbindelse med lukningen.

Ejerskab

Mobilic va ejet af DLG Tele, der er ejet af Telia.

Mobilic var tidligere en del af Lærernes Indkøbscentral, men blev overtaget af DLG Tele allerede i 2013 inden Lærernes Indkøbscentral i sommeren 2014 gik konkurs. Økonomien kan dog meget vel have været en del af grunden til overtagelsen

Teleankenævnet

Forbrugere kan klage over deres udbyder i Teleankenævnet, men der er ikke registreret en eneste klage over Mobilic/LIC siden 2006, hvor der var to klager (i 2007 fremgår udbyderne, der er klaget over dog ikke).

Det er naturligvis et rigtigt positivt tegn, men med Mobilics størrelse, havde selv en eller to klager de seneste år også været et ret negativt tegn.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning