Værd at vide om Kviknet

Kviknet er en af de absolut nyeste spillere på det danske bredbåndsmarked.

Kviknet er en del af virksomheden Netaccount, som de dermed også deler CVR-nummer med. Netaccount sælger blandt andet professionelle IP-telefonsystemer.

Kviknet blev formelt registreret i 2013, men åbnede først for bredbånd via kobber i november 2014, og åbnede for alvor for kobberforretningen i januar 2015. Allerede fra 1. januar 2014 tilbød de dog fiber til boligforeninger, og de udvider også løbende inden for dette område.

Kviknet fokuserer på at tilbyde meget lave priser, men de har også fokus på de mere specielle situationer, og tilbyder blandt andet særlig opsætning af forbindelsen til gamere.

Læs mere på Kviknet.dk

Priser hos Kviknet

Priserne hos Kviknet er i den helt lave ende. De placerer sig således umiddelbart som billigste udbyder på markede. Kviknet baserer sig pt. på at skrue max op for hastighed på kobbernettet, og du har derfor ikke flere hastigheder at vælge mellem, ligesom du ikke er garanteret mere end en meget lav hastighed.

Du får dog på forhånd et bud på, hvor hurtigt hastighed, de forventer at kunne levere – alle udbydere bør kunne levere det samme, så får du i forvejen en hastighed, du er tilfreds med, bør du også få det via Kviknet.

På Fyn og i hovedstadsområdet tilbyder de også bredbånd via YouSees kabel-tv net.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/35 Mbit
(minimum: 5 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 2193 kr. 249 kr.
(min. pris: 2193 kr.)

Hvad mener danskerne om Kviknet? 8,2

Kviknet ligger i den gode ende blandt udbyderne. Generelt er der ros for især pris og produkt, men også service. Folk virker til at føle, de får et solidt produkt for pengene.

Der er dog også flere kritiske anmeldere, og især er der flere, der har oplevet problemer i forbindelse med, de skulle ud af abonnementet igen, og det virker som om, nogle oplever, at små problemer kan føre til større konflikt. Omvendt er der også mange, der oplever, at Kviknet er gode til at løse de problemer, de har.

Generelt er folk dog ganske glade for produkt, pris og service, og der er væsentlig overvægt af positive folk.

Hjemmesiden

Hjemmesiden er meget overskueligt bygget op. Der er svar på de vigtigste spørgsmål, men har du brug for dybere information end de mest almindelige spørgsmål, kommer hjemmesiden hurtigt til kort.

For langt de fleste behov, er der dog viden nok, men der kan omvendt også hurtigt opstå situationer, hvor du savner information.

Ejerskab

Kviknet er danskejet, og er en del af virksomheden Netaccount, som de også deler CVR-nummer med. De har adresse i Odense.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning