Gennemgang af bolig:net

bolig:net tilbyder bredbåndsløsninger til hele landet. De har eksisteret siden 2001.

bolig:net satser både på kobberforbindelser, men har også fibernet på TDC’s netværk, der dog primært er udbredt i Storkøbenhavn, og dermed er det kun det traditionelle bredbånd, der bliver leveret i hele landet.

Se bolig:net’s hjemmeside

Priser

bolig:net ligger generelt i den højere ende af markedet, når det kommer til priser på bredbånd. Omvendt har de dog som nogle af de få lavere hastigheder, hvor priserne er ganske fine.

Vær opmærksom på, at abonnementet sælges med et modem, så du uden andet udstyr kun kan have en computer på nettet af gangen. Prisen for en router er dog ikke tårnhøj, og bolig:net tilbyder også selv en router mod merpris i forbindelse med bestilling.

Modsat de fleste andre steder, ejer du udstyret ved bolig:net, og kan altså beholde det, hvis du skifter abonnement, ligesom du slipper for at skulle sende det retur – og dermed også holde styr på, hvad der egentlig fulgte med.

bolig:net tilbyder som nævnt også fibernet, og priserne på hjemmesiden er inklusive den faste månedlige fiberleje til TDC – ved en del andre udbydere på TDC’s fibernetværk, skal denne pris (99 kroner om måneden) lægges oveni. Priserne på fibernet på TDC’s netværk er generelt højere end andre steder grundet fiberlejen, og bolig:net har rigtigt fine priser på fiber, når man tager dette i betragtning.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Trustpilot: 7,3

7,3 er en ganske fin score på Trustpilot. Man bør altid forholde sig kritisk til Trustpilot, da fokus på tjenesten let kan føre til markant bedre score, men dykker man end i anmeldelserne kan man tit danne et fornuftigt billede.

Generelt er der stor ros, både for produkt, kunderservice og teknisk support.

Enkelte er utilfredse, og der er både kritik af priser, dækning og service. En enkelt har haft problemer med, at modemet efter hendes mening larmede, noget bolig:net ikke var enige i efter at have testet modemet, hvilket førte til kunden skulle betale for både abonnement bindingsperioden ud og returnering af udstyr, selv om hun reelt ikke fik net.

Generelt er langt de fleste dog særdeles godt tilfredse med både service og produkt.

Hjemmeside og købsproces

bolig:net’s hjemmeside er enkelt og overskueligt bygget op. Som ny besøgende kan det være svært at finde frem til de rigtige sider. Er du ikke beboer i en forening med samarbejde, skal du vælge menuen “privat”, og når først du er landet det rigtige sted, er siden generelt meget overskuelig. Er der noget meget specifikt og lidt ualmindeligt information, man søger information på, kan det dog være svært at finde frem til svarene, men de vigtigste informationer er generelt lette at finde frem til.

Generelt er siden dog som nævnt bygget overskueligt og fornuftigt op, og bestillingsprocessen er ganske enkel og overskuelig med relevante tilvalgsmuligheder. Husk dog at tilvælge trådløs router, hvis du vil have mulighed for at koble flere enheder på nettet.

Teleankenævnet

Hos Teleankenævnet kan forbruger klage over udbydere, hvis de ikke føler udbyderne har leveret som forventetet.

bolig:net har siden 2010 haft en klage i 2011 og en i 2015 – i 2011 fik klager medhold, mens klager ikke fik medhold i 2015.

Generelt er det et ganske forventeligt niveau, bolig:net ligger i – generelt bør en udbyder af bolig:net’s størrelse ikke have mange klager, og der er ikke tegn på markante problemer.

Priser på bredbånd fra bolig:net

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning