Værd at vide om Hiper

Hiper er en internetudbyder, der startede op i december 2015, og som har været med til at presse priserne på markedet.

De tilbyder bredbånd på kobberteknologien, fiberteknologien og kabel-tv via Yousee’s net.

Hiper blev i oktober 2018 solgt til TDC, og det lå da også på alle måder i kortene, at det kun var et spørgsmål om tid, før de blev opkøbt af en større udbyder. Det blev kun styrket af, at Hiper er startet af blandt andet Stig Myken, der er tidligere direktør og medstifter i Fullrate, der senere blev solgt til TDC.

Hiper satser på et simpelt produkt. De leverer den højeste hastighed, de kan på kobberteknologien. Det betyder, du ikke er garanteret noget modsat andre udbydere, hvilket på flere måder er på kanten med en tidligere aftale mellem udbyderne og forbrugerombudsmanden.

På kabel-tv området kan du vælge mellem to hastigheder, men selv den laveste er nok til stort set alle private forbrugere.

Ikke desto mindre er prisen skarp – også selv om du skulle ende med en relativt lav hastighed. Du kan via deres adressetester få et bud på, hvilken hastighed du kan forvente, og hvilke teknologier de har adgang til på din adresse – i sidste ende er du ikke garanteret noget, men de vil formentlig være til at tale med, hvis hastigheden er langt under.

Alle udbydere bruger de samme kabler til bredbånd via telefonstik, så hvis du kan få én hastighed ved en anden udbyder, vil du stort set altid også kunne få det via Hiper. De lover selv på hjemmesiden, at de altid vil kunne levere det, du får i dag. Til gengæld skal du generelt ikke forvente, de kan levere højere hastigheder, hvis din nuværende udbyder ikke kan.

Via fiber tilbyder de 1000 Mbit på TDC’s net med håb om adgang til andres net på sigt.

Besøg Hipers hjemmeside

Priser hos Hiper

Hiper ligger i den helt lave ende af markedet – i nedenstående tabel kan du se priserne, hvor 1000 Mbit forudsætter, du kan modtage fiber. Det andet abonnement gælder for både kobber- og kabel-tv netværk.

De har været med til at påvirke markedet i en ny retning, og er stadig skarpe på pris og abonnement, omend flere er gået i konkurrence med dem.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/25 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1692 kr. 249 kr.
(min. pris: 1692 kr.)
Mere info 1000/100 Mbit
6 mdr. 2192 kr. 299 kr.
(min. pris: 2192 kr.)

Trustpilot 8

På Trustpilot kan forbrugere anmelde virksomheder, som de har benyttet – herunder internetudbydere.

Selv om Hiper er en nyere udbyder, er der allerede rigtigt mange anmeldelser.

Deres score er er i den rigtigt gode ende uden at være i den absolutte top, men generelt er anmelderne ganske glade. Der er dog også nogle, der er utilfredse, og føler vilkårene var anderledes end ventet, ligesom flere har oplevet problemer med etableringen af internet til det tidspunkt, de forventede.

Især etableringen med internet til tiden har der været flere problemer med – en del dog løst på en måde, så kunden er endt med at være fint tilfreds med den service, der blev tilbudt og det endelige produkt.

Der er kraftig overvægt af meget tilfredse kunder, der føler, de har fået, hvad de var lovet og oplevet generelt god service, hvor deres supportmedarbejdere får rigtigt stor ros.

Hipers hjemmeside og købsproces

Hipers hjemmeside er meget overskueligt bygget op, men det betyder også, det er småt med visse informationer.

En del ting bliver kun overfladisk behandlet – men omvendt er det også et simpelt produkt, der ikke kræver meget information.

De har meget fin og grundig information om eksempelvis udstyr på hjemmesiden, der langt overgår, hvad de fleste udbydere skriver om deres udstyr.

De har en meget salgsorienteret hjemmeside, og købsprocessen er bygget op, så den er meget let at komme igennem.

Ejerskab

Hiper er fra oktober 2018 ejet af TDC, og var inden det ikke ejet af en anden udbyder. Selskabet er i december 2015 startet af blandt andet Stig Myken, der også var medstifter og direktør i Fullrate, der senere blev solgt til TDC. Derfor var salget ikke specielt overraskende.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning