Gennemgang af CBB Mobil

CBB Mobil er et dansk mobilselskab, der også tilbyder mobilt bredbånd.

Til CBB’s hjemmeside

CBB startede i 200 – oprindeligt under navnet Club Blah Blah, der dog i 2002 senere blev forkortet til CBB mobil, da man kom frem til, at navnet var for useriøst og målgruppen for ung.

CBB Mobil blev i 2004 købt af Sonofon, som i dag er blevet til Telenor. Ifølge CBB Mobils egen hjemmeside, har de i december 2012 over 400.000 kunder.

Priser hos CBB Mobil

Priserne på mobilt bredbånd er ganske rimelige, men der er dog også billigere alternativer på markedet. Udvalget af datapakker er heller ikke specielt stort. Du kan finde priser, der som minimum kan måle sig med CBB Mobils hos andre udbydere – især Call me og Oister./p>

På mobiltelefoniområdet er CBB Mobil i den absolut billige ende af udbydere.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Trustpilot 8,7

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har købt, og mange bruger Trustpilot til at anmelde teleudbyderne.

Du husker måske, at CBB Mobil tidligere har markedsført sig selv som det bedste mobilselskab, og det er især baseret på deres Trustpilot score. De er dog ikke længere nummer et, og er for mobilt bredbånd, men det er dog kun små selskaber der er foran her og nu.

8,7 er naturligvis en rigtig god score! Når det er sagt, så bør man dog også lægge stor vægt på selve indholdet i anmeldelserne.

De fleste er naturligvis tilfredse, og roser især for hurtig og effektiv levering. Generelt er der også ros af kundeservice, omend flere klager over ventetiden.

Der er også flere, der oplever problemer med dækningen, der hvor de er. Generelt er folk dog rigtigt godt tilfredse.

CBB havde en periode omkring 2013-2014, hvor de gennemførte ændringer, der gjorde kunderne utilfredse og førte til et fald på Trustpilot, men ved starten af 2016 er de for alvor oppe i gode anmeldelser igen, selv om det ikke helt er på niveau med da de klarede sig absolut bedst.

Der er især ros for et godt produkt og god kundeservice.

De enkelte utilfredse kunder, der er, føler typisk, CBB ikke har holdt, hvad de har lovet, og det er især nye kunder, der har oplevet problemer eller overraskelser i forbindelse med overflytningen.

Hjemmesiden:

Hjemmesiden fra CBB Mobil er lidt uoverskueligt bygget op, og særligt til mobiltelefoni kan det være svært at finde rundt i tilbuddene. Generelt har man en oplevelse af en kantet og ugrafisk hjemmeside, hvor det man har en følelse af en ufuldstændig hjemmeside, der er svær at navigere på..

I nedenstående video viser vi, hvordan du køber mobilt bredbånd via CBB’s hjemmeside.

Netværk til mobilt bredbånd:

CBB Mobil bruger Telenors netværk. Det betyder, at du har ganske god 3G-dækning, der fra april vil være den umiddelbart bedste på markedet. Det skyldes, at Telenor og Telia slår deres netværk sammen, hvilket er endeligt gennemført til april. Allerede i starten af 2014 er det meste af Danmark dog slået sammen, så det faktiks stort set kun er Århus og København, der mangler. Der er dog generelt ikke ret stort forskel på udbyderne på 3G-området, men lokalt kan der være store forskelle, og derfor kan det være en god idé at kaste et blik på dækningskortene.

Læs mere om dækning på CBB’s hjemmeside

Ejerskab:

CBB Mobil blev købt af Sonofon (i dag Telenor) i 2004. CBB Mobil ejer selv One Mobile, der er et mindre mobilselskab – primært for dig, der ikke bruger telefonen ret meget.

Teleankenævnet:

CBB havde i 2015 en enkelt klage, der blev løst via forlig, inden den blev behandlet i nævnet.

I 2014 var mønstret præcis det samme, med en sag der blev løst med forlig. Det samme gjorde sig også gældende i 2013.

3 sager på tre år er et rigtigt fint niveau for et selskab af CBB’s størrelse, og det tyder ikke på problemer på nogen måde.

Forhandlere:

Cbb.dk

Priser på mobilt bredbånd

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning