Gennemgang af Oister

Oister er et mobilselskab, der oprindeligt startede i 2008 udelukkende med mobilt bredbånd.

I dag satser de også benhårdt på mobiltelefoni, som de åbnede for i 2010, men mobilt bredbånd er stadig et væsentligt produkt hos Oister. Især har Oister et fint udvalg af datapakker lige fra det lille behov til tung streaming.

Besøg Oister’s hjemmeside

Oister har siden starten være drevet af 3, og bruger derfor også 3’s netværk til både mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Derfor har de dækning en del steder – men som ved alle udbydere, er der huller i dækningen.

Priser hos Oister

Vi har her samlet priser på mobilt bredbånd med USB-modem fra Oister. Du kan også købe uden modem, hvilket er oplagt til eksempelvis tablet. Disse priser finder du i bunden af siden.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 4-20 Mbit
(Netværk: 3)
1 GB Ingen 453 kr. 29 kr.
(min. pris: 308 kr.)
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
5 GB Ingen 633 kr. 59 kr.
(min. pris: 338 kr.)

Oister er i den helt billige ende både på mobilt bredbånd og mobiltelefoni – særligt hvis du bruger meget data. Dog kan det være svært at finde et abonnement, der passer til dig, hvis du ikke bruger specielt meget data på din telefon, men stadig gerne vil have en hvis mængde tale inkluderet i månedsprisen. Oister har for tiden i skrivende stund ikke binding på deres produkter.

Oister er et billigt selskab, men til gengæld er der ikke mange muligheder for at få ekstra ydelser, ligesom deres udvalg af mobiltelefoner er ret beskedent.

Trustpilot: 7,0

På Trustpilot kan forbrugere anmelde selskaber efter deres oplevelser med produktet. Man giver både en karakter og en kommentar til oplevelsen.

Sammenligner man med lignende mobilselskaber, som CBB og Call me er scoren ikke imponerende, men de ligger absolut fint til og i den bedre ende blandt udbyderne.

En del føler, at kundeservice for ofte har lukket, og samtidig har flere været utilfredse med oprettelse og/eller opsigelse af abonnement, ligesom nogle brokker sig over dækningen.

Generelt virker de fleste dog endda rigtigt glade for abonnementet og især pris og dækning. Flere roser kundeservice for at være meget hurtige til at besvare henvendelser via mail, mens det til gengæld virker til at være sværere at komme igennem over telefonen, hvor flere rapporterer om ventetid på 30 minutter eller mere.

Hjemmesiden:

Oisters hjemmeside har en glimrende hjemmeside, hvor der er gode beskrivelser af de enkelte abonnementer, så du kan finde frem til, om du er i gang med at træffe det rigtige valg.

Man kan savne enkelte mere specifikke informationer, men generelt er der let adgang til det allervigtigste.

I denne video viser vi, hvordan du køber mobilt bredbånd via Oisters hjemmeside.

Netværk til Mobilt bredbånd

Oister bruger 3’s netværk, og har derfor adgang til netværket, der har ry for at have den bredeste dækning. Der kan dog naturligvis være områder, hvor der er dårlig dækning, så man bør altid undersøge dækningskortene.

Du kan købe adgang til 3’s 4G-netværk – vær dog opmærksom på, at standardudstyret fra Oister til mobilt bredbånd ikke understøtter 4G – de har dog også 4G-udstyr – blandt andet mobilt wifi (se nederst på denne side).

Se dækningskortet på Oisters hjemmeside.

Ejerskab:

Oister er en del af 3.

Teleankenævnet

I 2012 var der seks klager. Klager fik medhold i en enkelt af sagerne.

I 2011 var der en enkelt klage i Teleankenævnet. Her endte sagen i forligssekretariatet. Der var ingen klager i 2010. Alt i alt tyder de på, at Oister har ganske fin succes med at få løst problemerne med kunderne, inden det når til en decideret klage, selv om klageandelen har været en del højere i 2012.

Forhandlere:

Oister.dk

Priser på mobilt bredbånd fra Oister med modem

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 4-20 Mbit
(Netværk: 3)
1 GB Ingen 453 kr. 29 kr.
(min. pris: 308 kr.)
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
5 GB Ingen 633 kr. 59 kr.
(min. pris: 338 kr.)

Priser på mobilt bredbånd fra Oister uden modem

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
1 GB Ingen 174 kr. 29 kr.
(min. pris: 29 kr.)
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
5 GB Ingen 354 kr. 59 kr.
(min. pris: 59 kr.)

Priser på mobilt bredbånd med mobilt WIFI

Mobilt Wifi understøtter 4G, men det er som standard ikke inkluderet i abonnementet. Dette kan tilkøbes efter bestilling, og prisen er i starten af 2014 30 kroner om måneden.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Udstyr
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning