Gennemgang af DanskNet

DanskNet er en internetudbyder, der har eksisteret siden 2005.

Til DanskNet’s hjemmeside

DanskNet kører jævnligt reklamekampagner på tv, og tilbyder i dag især de højeste hastigheder til fornuftige priser, og de virker til at have en let-tilgængelig tilgang til kunder med en overskuelig kommunikationsstil, ligesom de ud fra deres Trustpilotscore tyder på at være en ret populær udbyder hos deres kunder.

DanskNet har adgang til TDC’s fiber på Nordsjælland. I enkelte områder tilbyder DanskNet også egen fiber, men i så fald er det formentlig noget, du vil kende til på forhånd.

DanskNet’s produkt er bygget op, så du får maksimal hastighed til fast pris. Det betyder, at det især er relevant i områder med gode kabler til bredbånd via kobber eller TDC’s fibernet. Er kobberkablerne i området af ringere kvalitet, kan det dog være mindre gennemskueligt, hvad du får – men selv ved de lave hastigheder, er de fint med på prisen med deres faste produkt.

Vær opmærksom på, at DanskNet og Dansk Bredbånd ikke er samme udbyder.

Adressetester: Kan jeg få DanskNet?

Priser hos DanskNet

DanskNet er en blandt flere udbydere med de absolut laveste priser på bredbånd via kobbernettet, hvor flere ligger på samme helt lave niveau.

På fiberområdet er DanskNet faktisk endnu mere konkurrencedygtige på TDC’s fibernet.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/30 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1194 kr. 199 kr.
(min. pris: 1194 kr.)
Mere info 100/100 Mbit
(minimum: 90 / 90 Mbit)
6 mdr. 1969 kr. 229 kr.
(min. pris: 1969 kr.)

Trustpilot 9,2

9,2 er en særdeles god score for en internetudbyder, og de er i den absolutte top blandt udbyderne med en betydelig mængde anmeldelser på Trustpilot – i skrivende stund er de nummer to, og den bedst placerede udbyder på kobberteknologien. De seneste år er DanskNets score generelt steget konstant og væsentligt.

Der er meget stor ros for god service, og kunderne virker generelt rigtigt godt tilfredse med det produkt, de får. Dels virker det til, at de fleste føler, de får en rigtig godt serviceniveau – både målt på hurtigt svar, men også på kvaliteten af kundeservice.

Enkelte har haft mindre problemer, men blandt især de seneste mange anmeldelser, er der kun ros for løsningen eller i hvert fald forsøget på at løse problemerne og finde frem til en god aftale.

Enkelte er dog negative, og føler ikke DanskNet har levet op til den indgåede aftale og har eksempelvis oplevet forbindelsen som ustabil, men der er tale om et fåtal.

DanskNets hjemmeside og købsproces

Hjemmesiden hos DanskNet er simpelt og overskueligt bygget op, så kun de vigtigste informationer er med.

De vigtige informationer er der dog, og siden er generelt brugervenligt bygget op, og bestillingsprocessen er som sådan overskueligt bygget op – man vil dog ofte føle, at man vælger hastighed to gange, da DanskNet måler, hvilke hastigheder, de kan levere på din adresse – til gengæld er du mere sikker på at kunne få internet med den hastighed, du bestiller.

Netværk til mobilt bredbånd:

DanskNet tilbyder mobilt bredbånd på TDC’s netværk, som generelt har ry for at have den bedste dækning. Det kan dog variere lokalt, og derfor er det altid en god idé at se på dækningskortet, om dækningen er fornuftig i dit område.

Ejerskab:

DanskNet er ikke ejet af en anden udbyder.

Teleankenævnet:

DanskNet har i årene 2013-2015 kun haft én klage. Det var i 2013, hvor klageren fik medhold

Alt i alt er det en ganske fin statistik – DanskNet har en størrelse hvor antallet af klager bør være meget lavt, men en enkelt klage på tre år er absolut positivt.

Forhandlere:

Dansknet.dk


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning