Gennemgang af Dansk Net

Dansk Net er en internetudbyder, der har eksisteret siden 2005.

Til Dansk Net’s hjemmeside

Dansk Net kører jævnligt reklamekampagner på tv, og tilbyder i dag især de højeste hastigheder til fornuftige priser, og de virker til at have en let-tilgængelig tilgang til kunder med en overskuelig kommunikationsstil, ligesom de ud fra deres Trustpilotscore tyder på at være en ret populær udbyder hos deres kunder.

Dansk Net har adgang til TDC’s fiber på Nordsjælland. I enkelte områder tilbyder Dansk Net også egen fiber, men i så fald er det formentlig noget, du vil kende til på forhånd.

Dansk Net’s produkt er bygget op, så du får maksimal hastighed til fast pris. Det betyder, at det især er relevant i områder med gode kabler til bredbånd via kobber eller TDC’s fibernet. Er kobberkablerne i området af ringere kvalitet, kan det dog være mindre gennemskueligt, hvad du får – men selv ved de lave hastigheder, er de fint med på prisen med deres faste produkt.

Vær opmærksom på, at Dansk Net og Dansk Bredbånd ikke er samme udbyder.

Adressetester: Kan jeg få Dansk Net?

Priser hos Dansk Net

Dansk Net er en blandt flere udbydere med de absolut laveste priser på bredbånd via kobbernettet, hvor flere ligger på samme helt lave niveau.

På fiberområdet er Dansk Net faktisk endnu mere konkurrencedygtige på TDC’s fibernet.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/30 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1194 kr. 199 kr.
(min. pris: 1194 kr.)
Mere info 100/100 Mbit
6 mdr. 1374 kr. 229 kr.
(min. pris: 1374 kr.)

Trustpilot 9,1

9,1 er en særdeles god score for en internetudbyder, og de er i den absolutte top blandt udbyderne med en betydelig mængde anmeldelser på Trustpilot – i skrivende stund er de nummer to, og den bedst placerede udbyder på kobberteknologien. De seneste år er Dansk Nets score generelt steget konstant og væsentligt.

Der er meget stor ros for god service, og kunderne virker generelt rigtigt godt tilfredse med det produkt, de får. Dels virker det til, at de fleste føler, de får en rigtig godt serviceniveau – både målt på hurtigt svar, men også på kvaliteten af kundeservice.

Enkelte har haft mindre problemer, men blandt især de seneste mange anmeldelser, er der kun ros for løsningen eller i hvert fald forsøget på at løse problemerne og finde frem til en god aftale.

Enkelte er dog negative, og føler ikke Dansk Net har levet op til den indgåede aftale og har eksempelvis oplevet forbindelsen som ustabil, men der er tale om et fåtal.

Dansk Nets hjemmeside og købsproces

Hjemmesiden hos Dansk Net er simpelt og overskueligt bygget op, så kun de vigtigste informationer er med.

De vigtige informationer er der dog, og siden er generelt brugervenligt bygget op, og bestillingsprocessen er som sådan overskueligt bygget op – man vil dog ofte føle, at man vælger hastighed to gange, da Dansk Net måler, hvilke hastigheder, de kan levere på din adresse – til gengæld er du mere sikker på at kunne få internet med den hastighed, du bestiller.

Netværk til mobilt bredbånd:

Dansk Net tilbyder mobilt bredbånd på TDC’s netværk, men det kræver man også har bredbånd. Dansk Nets kunder har uden merpris adgang til 4G. TDC har i 2014 og starten af 2015 haft en større netværksopgaderinger, der betyder, de samlet i dag har dem umiddelbart bedste netværk, men der er store lokale forskelale.

Ejerskab:

Dansk Net er ikke ejet af en anden udbyder.

Teleankenævnet:

I 2012 var der 3 klager over Dansk Net, hvilket er forholdsvis højt for en udbyder af traditionelt internet. Klager fik dog ikke medhold i en eneste af sagerne.

Dansk Net havde en klage i 2010, hvor klageren fik medhold. I 2011 var man oppe på ni klager, hvor klager fik medhold i fire af klagerne. I 2 sager fik klager ikke medhold, mens to sager blev afgjort i forligsnævnet og en i forligssekratariatet. Andelen af sager der gav medhold er forholdsvis højt, og det er også et meget stort antal klager i forhold til Dansk Nets antal kunder sammenlignet med øvrige udbydere.

Med andre ord tyder statistikken på, at brugerne har svært ved at blive enige med Dansk Net.

Til gengæld har Dansk Net en meget imponerede Trustpilotscore, der de seneste par år er steget væsentligt, og det tyder således kraftigt på, at Dansk Net har fået rettet op på de generelle problemer, der eventuelt har været.

Forhandlere:

Dansknet.dk


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning