Værd at vide om Hiper

Hiper er en ny internetudbyder, der startede op i december 2015.

De tilbyder bredbånd på kobberteknologien, fiberteknologien og kabel-tv via Yousee’s net.

Hiper satser på et simpelt produkt. De leverer den højeste hastighed de kan på kobberteknologien. Det betyder, du ikke er garanteret noget modsat andre udbydere, hvilket på flere måder er på kanten med en tidligere aftale mellem udbyderne og forbrugerombudsmanden.

Ikke desto mindre er prisen skarp – også selv om du skulle ende med en relativt lav hastighed. Du kan via deres adressetester få et bud på, hvilken hastighed du kan forvente – i sidste ende er du ikke garanteret noget, men de vil formentlig være til at tale med, hvis hastigheden er langt under.

Alle udbydere bruger de samme kabler til bredbånd via telefonstik, så hvis du kan få én hastighed ved en anden udbyder, vil du stort set altid også kunne få det via Hiper. De lover selv på hjemmesiden, at de altid vil kunne levere det, du får i dag.

Via fiber tilbyder de 1000 Mbit på TDC’s net med håb om adgang til andres net på sigt, mens de vil tilbyde 100/25 Mbit på kabel-tv teknologien.

Hiper er startet af blandt andet Stig Myken, der er tidligere direktør og medstifter i Fullrate, der senere blev solgt til TDC.

Besøg Hipers hjemmeside

Priser hos Hiper

Hiper ligger i den lave ende af markedet – i nedenstående tabel kan du se priserne, hvor 1000 Mbit forudsætter, du kan modtage fiber. Det andet abonnement gælder for både kobber- og kabel-tv netværk.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/25 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1314 kr. 219 kr.
(min. pris: 1314 kr.)
Mere info 1000/1000 Mbit
6 mdr. 1794 kr. 299 kr.
(min. pris: 1794 kr.)

Trustpilot 7,6

På Trustpilot kan forbrugere anmelde virksomheder, som de har benyttet – herunder internetudbydere.

Selv om Hiper er en nyere udbyder, er der allerede rigtigt mange anmeldelser.

Deres score er er i den rigtigt gode ende uden at være i den absolutte top, men generelt er anmelderne ganske glade. Der er dog også nogle, der er utilfredse, og føler vilkårene var anderledes end ventet, ligesom flere har oplevet problemer med etableringen af internet til det tidspunkt, de forventede.

Især etableringen med internet til tiden har der været flere problemer med – en del dog løst på en måde, så kunden er endt med at være fint tilfreds med den service, der blev tilbudt og det endelige produkt. Flere taler om visse begyndervanskeligheder, som de forventer vil blive rettet for senere kunder – det gælder både med hensyn til etablering til tiden, men også medfølgende materiale. I marts 2016 er der dog stadig kunder, der oplever overraskelser under etableringen – de fleste er dog godt tilfredse.

Der er kraftig overvægt af meget tilfredse kunder, der føler, de har fået, hvad de var lovet og oplevet generelt god service.

Hipers hjemmeside og købsproces

Hipers hjemmeside er meget overskueligt bygget op, men det betyder også, det er småt med visse informationer.

En del ting bliver kun overfladisk behandlet – men omvendt er det også et simpelt produkt, der ikke kræver meget information.

De har meget fin og grundig information om eksempelvis udstyr på hjemmesiden, der langt overgår, hvad de fleste udbydere skriver om deres udstyr.

De har en meget salgsorienteret hjemmeside, og købsprocessen er bygget op, så den er meget let at komme igennem.

Ejerskab

Hiper er ikke ejet af en anden udbyder. Selskabet er drevet af blandt andet Stig Myken, der også var medstifter og direktør i Fullrate, der senere blev solgt til TDC. Det er derfor nærliggende at tænke, at et frasalg en dag kan komme på tale.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning