Gennemgang af DLG Tele

DLG startede på teleområdet i 1998-99. Det var dog først i november 2000, at DLG Tele blev oprettet som selskab.

Selskabet ønsker ikke at være de største, men vil gerne have en særlig tilknytning til yderområderne – blandt andet gennem DLG, der er et landbrugsselskab ejet af omkring 30.000 danske landmænd – tidligere ejede DLG halvdelen af DLG Tele, men det blev i 2015 opkøbt, så Telia, der i forvejen ejede 50 procent, nu ejer hele selskabet.

Kunderne er både landbrug, mindre erhvervsdrivende og privatkunder, og ifølge deres hjemmeside har de over 200.000 kunder.

DLG Tele baserer deres bredbånd på TDC’s kobbernet, mens de på mobilnettet bruger Telias net.

Priser hos DLG Tele

DLG Tele har et bredt udvalg af hastigheder. Priserne ligger lidt under middel for markedet, og en del under hvis du også har fastnetabonnement.

Trustpilot: 1,9

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har købt – og blandt andet er det populært at anmelde sin internetudbyder.

DLG Teles score er faldet i løbet af 2015, og det er fortsat i voldsom grad i løbet af 2016 – muligvis til dels som følge af opkøbet fra Telia.

En meget stor del af anmeldelserne retter kritik mod sælger, som nogle oplever ringer for ofte, andre oplever er uforskammede, og andre oplever er for aggressive i deres forsøg på at kapre kunder.

En hel del retter desuden kritisk af et uprofessionelt selskab, og dårlig kundeservice. Generelt har DLG Tele kun fået negative anmeldelser i lang tid, og det tyder på et selskab, der ikke håndterer kunder optimalt.

Hjemmeside og købsproces

Det kan være lidt forvirrende at finde rundt i priserne på DLG Teles hjemmeside grundet medlemsrabatten. Du skal således generelt være kritisk over for priserne på både bredbånd og mobilt bredbånd, da de tydelige priser ofte forudsætter andre abonnementer. Generelt er det dog en fin og overskuelig hjemmeside.

Det er meget besværligt at købe bredbånd via DLG Teles hjemmeside, og du vil formentlig have den bedste oplevelse ved i stedet at ringe til dem

Netværk til mobilt bredbånd og data på smartphones

DLG Tele bruger Telia og Telenors fælles netværk til mobilt bredbånd og telefoni. Tidligere var det også muligt at vælge TDC’s netværk, men det er det ikke umiddelbart længere.

Ejerskab

DLG Tele har i perioden 2013-2015 haft en enkelt klage, hvor klager ikke fik medhold – det var i 2013.

DLG Tele har en størrelse, hvor det ikke ville være overraskende, hvis de slet ikke havde klager i perioden. Omvendt kan én klage på ingen måde betegnes som kritisk – slet ikke når den ligger tilbage i 2013.

Forhandlere

Hjemmesiden og Land & Fritid butikkerne.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning