Gennemgang af Telmore

Telmore har eksisteret siden 2000, og er dermed et af de ældste billigselskaber på mobilmarkedet i Danmark.

Besøg Telmores hjemmeside

I 2003 købte TDC sig ind i selskabet, og året efter købte de resten af aktierne. Dermed er Telmore i dag ejet af TDC.

Telmore har tidligere tilbudt bredbånd, men tilbyder i dag kun mobilt bredbånd og mobiltelefoni til nye kunder. Telmores produkter bliver udelukkende styret via hjemmesiden, hvor du kan ændre på dit produkt og abonnement.

Priser fra Telmore

I denne pristabel ser du priser på mobilt bredbånd med USB-modem uden binding.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Telmore har ret fornuftige hastigheder til mobilt bredbånd, og samtidig har de også ret høje hastigheder sammenlignet med andre mindre udbydere. De har pakker mellem 300 MB og 40 GB, og generelt er priserne fint med sammenlignet med konkurrenterne. De har de største pakker på TDC’s netværk, og me de store pakker, er der også adgang til 4G-netværket.

Desuden er Telmore særligt interessante, fordi de tilbyder mobilt bredbånd med udstyr uden binding, uden det bliver specielt meget dyrere.

Trustpilot: 7,9

Telmore har en flot score, og traditionelt har de haft en rigtig fin score, omend de i en periode i 2014/2015 havde nedgang – i 2016 er de dog tilbage tæt på den absolutte top på Trustpilot. Når det er sagt, skal det dog siges, at indholdet i anmeldelserne generelt er vigtigere end selve scoren, da det her vil fremgå om der er større problemer, og om rosen i høj grad bare skyldes en fokuseret indsats på at forbedre scoren fra Telmores side.

Generelt er kunderne godt tilfreds med både dækning, pris og netværk – især får de ros for at have en nem og gennemskuelig opbygning.

Der er dog enkelte, der brokker sig over kundeservice. Der er også flere, der har oplevet flere problemer i forbindelse med nyt abonnement, og flere har oplevet det som “kaos”.

På det seneste er der også flere, der brokker sig over gebyrer og uventede prisstigninger – det er der kommet voldsomt mange negative anmeldelser om i marts 2016. Inden den var der dog et overbevisende flertal af glade og tilfredse kunder.

Generelt er flertallet dog glade for produktet.

Hjemmeside og købsproces

Hjemmesiden er generelt fornuftigt bygget op – det kan være lidt svært at finde rundt i de mange muligheder, når man er logget ind, og som med mange andre mobilselskaber er hjemmesiden ikke optimeret mod mobilt bredbånd. Generelt er det dog relativt nemt at finde rundt, og informationerne bliver serveret, så de er til at forstå.

Det kan være svært at gennemskue priserne, hvis du eksempelvis vil købte tablet med abonnement gennem deres webshop.

Netværk til mobilt bredbånd

Telmore bruger TDC’s netværk. Det betyder at dækningen ikke er god alle steder, men der er mange områder – især i byerne – hvor dækningen er rigeligt god til, at du kan få ganske meget ud af din forbindelse. Har du 4G har du det bedste netværk. Det samme gælder for 2G, men til gengæld er 3G-delen ringest i Danmark.

Vi anbefaler dog, at du undersøger dækning på dækningskortet. Især hvis du bor i et udkantsområde.

Ejerskab:

Telmore er ejet af TDC. De blev startet i 2000, og blev i 2004 helt opkøbt i TDC, der dog allerede i 2003 havde investeret i Telmore. Telmore ejede i øvrigt M1, der dog fra 2013 er blevet en del af Fullratebrandet.

Teleankenævnet

Telmore havde 5 klager i 2012, der alle var på mobilområdet. Det betyder, de har en klageandel, der er langt mindre end deres markedsandel – hvilket må siges at være meget positivt. I en klage fik klager delvist medhold, mens de øvrige 4 klager ikke gav klager medhold.

Der var tre mobilsager (herunder mobilt bredbånd) med Telmore indblandet i 2011. Dermed har de en markant lavere andel i sagerne i forhold til deres andel af mobilkunder. Klager fik medhold i en sag, og delvist medhold i en anden – mindre end hver femte sag generelt får helt eller delvist medhold. Konklussionerne i sagen, der ikke gav medhold, kan i øvrigt læses på Teleankenævnets hjemmeside.

Forhandlere

Telmore.dk

Priser på mobilt bredbånd uden binding (med modem) fra Telmore

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning