Hvordan skifter man internetudbyder?

Hvis du allerede har en fastnet bredbåndsforbindelse, behøver du ofte ikke foretage dig noget, når du køber en ny. Forhandlerne ordner det i hovedreglen selv.

Det er dog en god idé at læse dine breve i forbindelse med bestillingen grundigt, og du kan være nødt til selv at afmelde internettet, hvis du skifter teknologi – det vil typisk være fra bredbånd via kobber til bredbånd via kabel-tv udbyderen eller fibernet.

Typisk vil afmeldingen hos din gamle internetudbyder være en del af bestillingsprocessen – er den ikke det, er det en god idé at kontakte din nuværende udbyder, så du er sikker på, det går rigtigt igennem, og du undgår teknisk bøvl med skiftet og ikke mindst undgår at poste penge i to forbindelser.

Ofte vil du ikke opleve, at du mister forbindelsen til internettet i forbindelse med skiftet, men det kan ske. Derfor kan det være en idé at købe mobilt bredbånd via 3G inden, hvis du er meget afhængig af forbindelse til nettet eller bare gerne vil have mobilt bredbånd til at supplere fastnetforbindelsen. For langt de fleste, kan man dog godt leve uden, og har du en smartphone, kan du ofte dele dataforbindelsen herfra med din computer, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

Vær opmærksom på, at du naturligvis ikke kan opsige dit abonnement, hvis du stadig er i bindingsperioden hos din nuværende udbyder. Du skal også huske, at den enkelte udbyder ikke kan tilbyde internet overalt. Du kan dog af og til allerede inden du bestiller finde ud af, hvem der kan levere internet, der hvor du bor.

Hvis du er usikker på dit behov, kan du læse vores guide, der forklarer, hvordan du finder det bedste internet.

Priser på bredbånd

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/30 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1892 kr. 249 kr.
(min. pris: 1892 kr.)
Mere info 100/35 Mbit
(minimum: 5 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 2193 kr. 249 kr.
(min. pris: 2193 kr.)
Mere info 100/25 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1692 kr. 249 kr.
(min. pris: 1692 kr.)
Mere info 150/30 Mbit
(minimum: 100 / 20 Mbit)
6 mdr. 2492 kr. 349 kr.
(min. pris: 2492 kr.)

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning