Gennemgang af Fullrate

Fullrate har eksisteret siden 2005. I 2009 blev de opkøbt af TDC, og siden nytår 2012/2013 er M1 blevet fusioneret med Fullrate, der dermed i dag satser hårdt på både bredbånd, mobilt bredbånd og mobiltelefoni, samtidig med de også tilbyder tv via bredbånd.

Fullrate lukker som selvstændigt brand, og flytter kunderne over i YouSee. Det er offentliggjort 20. januar 2020. Denne artikel handler om selskabet, som det var frem mod udmeldingen.

Fullrate har tidligere traditionelt satset mest på bredbåndsmarkedet, men efter sammenlægningen har fokus også været rettet mod mobilmarkedet, selv om bredbånd umiddelbart stadig får størst fokus.

Fullrate har i kommerciel sammenhæng især slået på, at de siger tingene ærligt og åbent – efter sammenlægningen fokuserede de i en periode mere på, at de er et lavprisselskab med høj kvalitet og en bred vifte af produkter – efterhånden har de dog bevæget sig tilbage imod at lægge vægt på kvalitet og ærlighed, og blandt andet har de øget deres fokus kraftigt på at forbedre kundernes WiFI-oplevelse med forskellige tilvalgsmuligheder.

Priser hos Fullrate

Følgende pristabel viser priser for Fullrate bredbånd – i bunden af siden kan du se priser for mobilt bredbånd.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Fullrate har generelt ganske fine priser. Langt hen af vejen ser man nogenlunde de samme priser på en del hastigheder ved de forskellige udbydere, og Fullrate er fint med både i oprettelsespris og mindstepris. På de højeste hastigheder kan Fullrate dog godt lægge i den dyrere ende. Fullrate har en bredere vifte af hastigheder, end de fleste udbydere.

Til mobilt bredbånd er især deres forbrugsafregnede abonnement en interessant mulighed på markedet, som ikke findes mange andre steder. Fullrate har også en pakke med 15 GB data, som er den næststørste på TDC’s netværk kun overgået af Fullrate. Bemærk at du ved Fullrate låner et USB-modem, mens du de fleste andre steder køber det.

Bemærk også, at Fullrate er en af de få mindre udbydere, der tilbyder bredbånds tv.

Du finder priser på mobilt bredbånd nederst på siden

Trustpilot: 7,9

På Trustpilot kan forbrugere lave anmeldelser af produkter, de modtager. Siden skal bruges med en hvis kritik, blandt andet da udbyderne kan have fokus på en god rating. Fullrate ligger i den gode ende blandt udbyderne, men med et hul op til de forreste.

Fullrates score har svinget lidt op og ned – ofte har der været ros af produkt og service, men efter en opgangsperiode er det igen kommet ind med en overvægt af mere negative anmeldelser.

Især der er fokus på situationer, hvor man har været utilfreds med servicen i såvel forbindelse med oprettelse som opsigelse af abonnementer. Det gælder især lidt mere særlige situationer, hvor kunderne enten har været utilfredse med kommunikationen, eller har oplevet deciderede fejl, ligesom flere har oplevet at der har været lang ventetid.

En del kunder virker dog også til at være godt tilfreds med netop produktet og og serviceniveauet, som er de ting, der primært bliver fremhævet i de positive anmeldelser. Generelt har Fullrate klar overvægt af positive kunder på Fullrate, men på det seneste er der igen kommet flere negative anmeldelser.

Hjemmeside og købsproces:

Fullrates hjemmeside er simpelt og overskueligt bygget op. Informationerne er generelt placeret nogenlunde fornuftig, og købsprocessen er i udgangspunktet let at komme igennem..

Nedenfor finder du to videoer – den første viser dig, hvordan du køber traditionelt bredbånd via Fullrates hjemmeside, mens den anden viser, hvordan du køber mobilt bredbånd.

Netværk til mobilt bredbånd og data på smartphones

Fullrate benytter sig af TDC’s netværk. Der er god dækning i byerne, men der er en del steder på landet, hvor dækningen er forholdsvis mangelfuld. Det er dog tilfældet ved mange udbydere, og de fleste steder er der trods alt fornuftig dækning, men TDC er umiddelbart ringest på 3G-området, som er det du ved Fullrate bruger til data på mobilen. Til opkald har de dog rigtig fin dækning. Men især hvis du bor på landet, og vil have mobilt bredbånd eller smartphone abonnement ved Fullrate, kan det anbefales at kaste et blik på TDC’s dækningskort‘.

Ejerskab:

Fullrate blev startet i 2005, har siden 2009 været ejet af TDC, der også ejer flere andre teleudbydere. Fra årsskiftet 2013 bliver M1 en del af Fullrate-brandet – det betyder større markedsandele og formentlig også større fokus på mobilmarkedet.

Teleankenævnet

I 2015 havde Fullrate 4 klager, hvor klager fik medhold i to sager, og en enkelt blev løst i forlig, mens klager ikke medhold i den sidste sag det år.

I 2014 var der ligeledes 4 klager – en enkelt blev afvist, hvilket kan skyldes procedurefejl fra klager, eller at Teleankenævnet ikke har bemyndigelse til at behandle sagen. I 2 af sagerne fik klager ikke medhold, mens den sidste blev løst med forlig.

Fullrate havde 4 klager i 2013. Klager fik ikke medhold i nogen af sagerne, men en enkelt blev løst via forlig.

Fire klager hvert år er et rimeligt niveau for en udbyder af Fullrates størrelse, og det tyder ikke på væsentlige problemer.

Forhandlere:

Fullrate.dk

Priser på fastnet bredbånd fra Fullrate

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Priser på mobilt bredbånd fra Fullrate

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning