Gennemgang af Mit Tele

DLG startede på teleområdet i 1998-99. Det var dog først i november 2000, at det, der dengang hed DLG Tele, blev oprettet som selskab.

I november 2017 skiftede DLG Tele navn til Mit Tele.

Selskabet ønsker ikke at være de største, men vil gerne have en særlig tilknytning til yderområderne. Tidligere ejede DLG 50 procent af selskabet, men det blev i 2015 opkøbt, så Telia, der i forvejen ejede 50 procent, nu ejer hele selskabet. Og i slutningen af 2017 blev navnet altså ændret til Mit Tele

Kunderne er både landbrug, mindre erhvervsdrivende og privatkunder, og ifølge deres hjemmeside har de knap 200.000 kunder.

Mit Tele baserer deres bredbånd på TDC’s kobbernet, mens de på mobilnettet bruger Telias net.

Priser hos Mit Tele

Mit Tele har et bredt udvalg af hastigheder. Priserne er i den højere ende af markedet på bredbåndsområdet.

Trustpilot: 2,1

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har købt – og blandt andet er det populært at anmelde sin internetudbyder.

Anmeldelserne er baseret på da selskabet stadig hed DLG Tele.

DLG Teles score er faldet over flere år, og især efter opkøbet af Telia skete der et markant fald.

En meget stor del af anmeldelserne retter kritik mod sælger, som nogle oplever ringer for ofte, andre oplever er uforskammede, og andre oplever er for aggressive i deres forsøg på at kapre kunder.

En hel del retter desuden kritisk af et uprofessionelt selskab, og dårlig kundeservice. Generelt har DLG Tele kun fået negative anmeldelser i lang tid, og det tyder på et selskab, der ikke håndterer kunder optimalt.

Netværk til mobilt bredbånd og data på smartphones

Mit Tele Tele bruger Telia og Telenors fælles netværk til mobilt bredbånd og telefoni. Tidligere var det også muligt at vælge TDC’s netværk, men det er det ikke umiddelbart længere.

Ejerskab

Mit Tele er ejet af Telia – tidligere ejede DLG 50 procent, men den andel blev opkøbt i 2015. To år senere skiftede de også navn fra DLG tele til Mit tele.

Teleankenævnet

I Teleankenævnet har Mit Tele kun optrådt i form af sit tidligere navn.

DLG Tele har i perioden 2013-2015 haft en enkelt klage, hvor klager ikke fik medhold – det var i 2013.

DLG Tele har en størrelse, hvor det ikke ville være overraskende, hvis de slet ikke havde klager i perioden. Omvendt kan én klage på ingen måde betegnes som kritisk – slet ikke når den ligger tilbage i 2013.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning