Find den bedste tablet med abonnement

På jagt efter den bedste tablet? Det er et svært marked med mange holdninger.

Mange råd er baseret på folks syn på henholdsvis Google/Android og Apple/Ipad. Ofte er brugerne opdelt i to skarpe lejre, og det gør det svært at gennemskue de mange råd.

Android er styresystem på stort set alle tablets, der ikke er produceret af Apple.

Som sådan er der dog ikke enorm forskel på produkterne. Du kan i det store hele de samme ting med tablets på begge systemer, og det er i høj grad de samme applikationer, der er til de to enheder.

En meget stor del af de tablets, der er i hjemmene er dog Ipads. Det skyldes måske ikke mindst, at applikationerne ofte kommer først til Ipad sammenlignet med Android. Det er dog ikke nødvendigvis altid sådan, og uanset hvad er der masser af applikationer til begge typer tablets.

Ipads er typisk også lidt mere stramt designet, så de generelt er brugervenlige, mens Android til gengæld har ry for at have bedre muligheder for at tilpasse indstillinger og opsætning.

I sidste ende handler det derfor i høj grad om at finde en tablet, som man selv føler er brugervenlig og passer til ens ønsker, ligesom det også gerne må være en kraftigere model, hvis man vil kunne spille alle spil gnidningsfrit eller streame video i meget høj kvalitet.

De bedste tablets med abonnement

Ofte kan du spare en smule på tablet’en, hvis du køber tablet med abonnement. Til gengæld skal du være opmærksom på, at du typisk binder dig til abonnementet i seks måneder. Hvis du er nogenlunde sikker på, at du vil bruge tablet’en i denne periode med abonnement, kan det dog sagtens være en fin investering. Vær opmærksom på, at du ikke behøver netadgang, når du er i nærheden af en trådløs router, som du kan koble dig til – her kan du blot koble dig til routeren og bruge denne netforbindelse.

Vi har samlet et par links til udbydere, der sælger tablets, men du kan også finde tablets ved andre – det svinger dog, hvem der sælger tablets, og om der er noget at spare – generelt sælger udbydere, der sælger mobiltelefoner typisk også tablets – men ikke altid.

Se Telias tablets

Se Call mes tablets

Dækningen er vigtig

Hvis du vil have den bedste tablet, vil du nok også gerne have det fulde udbytte af den. Det kræver optimal netadgang, medmindre du altid kan koble den på via WIFI.

Udbyderne har lagt deres dækningskort ud på nettet, så du kan se hvor godt signal, du kan forvente, der hvor du bor. Vær opmærksom på at kortene viser dækningen med 4G-dækning. Har du en tablet, der ikke kan modtage 4G/LTE, bør du derfor klikke dette fra på kortet, hvis det er muligt.

Du skal helst have nogenlunde fornuftig dækning på 3G-nettet, hvis du vil have en ordentlig forbindelse. Vær også opmærksom på, at kortene kun er vejledende og i øvrigt viser den udendørs dækning. Hastigheden bliver således typisk lidt ringere, når du bevæger dig indendørs.

Udbyder Netværk Link til dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor eller TDC* Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text Net1 (CDMA)
(Kun med trådløs router**)
Se dækningskort

Flere udbydere kræver ekstra månedspris, hvis du vil have 4G-adgang - husk at også dit udstyr skal understøtte 4G. Alle udbydere kan i udgangspunktet tilbyde 4G.
* Hos Mobilic kan du vælge enten TDC's eller Telias netværk, men har kun adgang til ét af gangen. 10 GB 3G mobilt bredbånd er dog kun tilgængeligt på TDC's netværk.
** Net1 kører på en anden teknologi, der dækker bredere med med lavere hastighed. Teknologien bruges ikke til mobiltelefoni i Danmark. Det bliver kun solgt med trådløs router.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning