3G- og 4G-dækningen i Kolding

Jagter du det bedste netværk til mobilt bredbånd og datatrafik på smartphones i Kolding?

Hvis du står overfor at skulle investere i et abonnement, er det en god idé at undersøge dækningen, da du på den måde kan sikre dig, at der er gode muligheder for at få det optimale ud af abonnementet.

Er der dårlig dækning, får du nemlig også dårligere hastigheder, og det kan i værste fald betyde, at din forbindelse ikke er specielt brugbar selv til ganske almindelige hjemmesidebesøg.

I alt er der tre udbydere af netværk til tale og data.

Der er langt mere end tre udbydere af abonnementer til mobilt bredbånd og smartphones, men de øvrige udbydere lejer sig ind på et af de tre netværk.

Derfor er det altså reelt tre dækningskort, man skal undersøge, hvis man vil finde den bedste dækning. Vi har set på dækningskortene hos de tre udbydere i Kolding for dig. Du kan finde links til udbydernes dækningskort længere nede på siden.

Analyse af dækningskortene

Telia og Telenor deler alle master i Danmark.

Generelt er der fin dækning i det meste af Kolding, men der er også huller af betydning. Især er der mindre god dækning i det sydvestlige Kolding, hvor der er flere markante huller. Også langs den nordlige ringvej er der et par steder, hvor dækningen halter betydeligt. Udover dette er der dog kun mindre problemer med hastighederne på de to udbyderes fælles netværk.

Se Telias dækningskort

Se Telenors dækningskort

3 har ikke markante problemer med dækningen i Kolding. I det sydøstlige Kolding er der nogle enkelte meget lokale problemer, og derudover er der også flere steder, hvor dækningen hænger lidt, men overordnet set bør du kunne forvente glimrende hastigheder i hele Kolding på 3’s netværk.

Se 3’s dækningskort

TDC har problemer flere steder i Kolding. Særligt fra Seest og hele vejen mod øst, er der mindre god dækning en del steder. I selve centrum er der dog generelt fin dækning og fine hastigheder, men også det det nordlige Kolding omkring Golfklubben og Bramdrupdam, er der flere problemer. Også i den østlige del af den nordlige Ringvej er er problemer på TDC’s netværk, og udover dette er der også mere lokale problemer enkelte steder, og det er derfor en god ide at tage et nærmere blik på dækningskortet..

Se TDC’s dækningskort

Læs mere om dækning

Se dækningskortene

Nedenfor har vi samlet links til udvalgte udbyderes dækningskort, ligesom vi har skrevet, hvilket netværk de enkelte udbydere bruger, så du ikke behøver undersøge det samme dækningskort flere gange.

Udbyder Netværk Link til dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor eller TDC* Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text Net1 (CDMA)
(Kun med trådløs router**)
Se dækningskort

Flere udbydere kræver ekstra månedspris, hvis du vil have 4G-adgang - husk at også dit udstyr skal understøtte 4G. Alle udbydere kan i udgangspunktet tilbyde 4G.
* Hos Mobilic kan du vælge enten TDC's eller Telias netværk, men har kun adgang til ét af gangen. 10 GB 3G mobilt bredbånd er dog kun tilgængeligt på TDC's netværk.
** Net1 kører på en anden teknologi, der dækker bredere med med lavere hastighed. Teknologien bruges ikke til mobiltelefoni i Danmark. Det bliver kun solgt med trådløs router.

Generelt om dækningen i Kolding

Umiddelbart står 3 stærkest i byen, mens Telenor og Telia følger tæt efter, med TDC lidt mere haltende. Det kan dog være en god idé selv at kaste et nærmere blik på kortene, da det kan svinge fra udbyder til udbyder, hvor deres mest markante problemer er.

Priser på mobilt bredbånd

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: TDC)
3 GB Ingen 892 kr. 49 kr.
(min. pris: 647 kr.)

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning