Dækningen til mobilt bredbånd i Gilleleje og opland

Har du sommerhus i eller i nærheden af Gilleleje, eller har du bare lejet et sommerhus i en uge eller en weekend og vil gerne have dit mobile bredbånd med?

På Bredbåndsmatch.dk har vi set på dækningen i sommerhusområderne hos de forskellige udbydere.

Analyse af dækningskortene i Gilleleje-området

TDC: TDC har fin dækning i store dele af området. Der er mulighed for de højeste hastigheder i store dele af byområdet, men der er dog dele af det østlige Smidstrup, hvor dækningen er mindre god. Desuden bliver dækningen mindre god enkelte steder i de mest sydlige dele af både Gilleleje, Smidstrup og Dronningmølle. Generelt er der dog mulighed for solid dækning i det meste af området. I Rågeleje er dækningen dog generelt mindre god – især i den nordøstlige del. Langs kysten er der dog mulighed for fine 4G-hastigheder de fleste steder. Generelt bliver dækningen lidt ringere, når du er et par km væk fra kysten – omvendt bliver den dog generelt bedre igen i en del af byerne mod syd.
Se TDCs dækningskort.

TDC’s netværk bruges også af Fullrate, Telmore og YouSee Mobil.

Telenor og Telia: De to udbydere deler 3G- og 4G-master i hele Danmark.

De to udbydere har generelt fin dækning, men omvendt ikke dækning uden problemer. I store dele af Gilleleje er der fin 4G – især langs kysten. Også i Dronningmølle er der generelt 4G, men på store dele af stykket mellem de to byer kan der være problemer med at komme op omkring de højeste 4G-hastigheder – du vil dog kunne fange et acceptabel signal de fleste steder.

I Smidstrup er der også dækning, men selv i byen kan det til tider være svagt. Bevæger du dig vest for Smidstrup vil du opleve ret ringe dækning mange steder, hvilket gælder det meste af området omkring Rågeleje. Her skal du ikke regne med mere end optimistisk set fornuftige 3G-hastigheder. Generelt har Telia og Telenor markant bedre dækning øst for Gilleje end vest for Gilleleje – det gælder reelt generelt for hele den nordlige kyststrækning helt til Hundested og Helsingør.

. Se Telenors dækningskort.

Telenors netværk bruges også af CBB Mobil og Bibob.

Se Telias dækningskort.

Telias netværk bruges også af CallMe.

3: 3 har generelt rigtigt fin dækning i det meste af området. I Gilleleje er der mulighed for 4G en del steder. I Dronningmølle er der også mulighed for høje 4G-hastigheder de fleste steder, men langs kysten bliver signalet lidt mere svagt, og særligt fra Munkerup og langs dele af kysten mod Gilleleje halter signalet en anelse.

Også i Smidstrup er der i store dele af området fin og god 4G-dækning. Længere mod vest halter dækningen en smule igen, men især i den vestlige del af Rågelege er der fin dækning. Der er dog generelt flere steder langs kysten ved 3, der er lidt svagere signal, men til gengæld har de generelt umiddelbart lidt bedre dækning, når du ikke er en kilometer eller to fra kysten.

Se 3s dækningskort.

3’s netværk bruges også af Oister.

Priser på mobilt bredbånd

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Læs mere om hvilke abonnementer, der ofte passer til sommerhusejere.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning