Dækningen til mobilt bredbånd på det nordlige fyn (nord for Otterup)

Vi er blevet kontaktet af en bruger, der gerne vil have vi tager et blik på dækningen ved Hasmark Strand, der er præget af mange sommerhuse.

Vi har samtidig kigget på dækningen generelt langs kysten på det nordlige Fyn i området, hvor ikke alle udbydere har lige god dækning til mobilt bredbånd. Vores analyse er baseret på udbydernes dækningskort.

Når du bruger mobilt bredbånd eller din smartphone til data, er du nemlig meget afhængig af at have ordentlig dækning – ellers risikerer du en forbindelse, der er så langsom, at du ikke kan bruge den til noget.

Analyse af dækningskortene i området omkring Otterup

TDC: TDC har fornuftig dækning i store dele af området – især hvis du kommer helt ud til kysten omkring byer som Hasmark og Agernæs. Umiddelbart nord for Otterup er der dog større områder med mangelfuld 4G-dækning, og også områder hvor du må nøjes med meget lave hastigheder. Fra Bogense og mod Nørreby er der mindre god dækning – særligt langs kysten.
Syd for Nørreby er der dog dog generelt god dækning i det meste af området – nord for Guldbjerg er der dog et større område med meget ringe dækning.

Se TDCs dækningskort .

TDC’s netværk bruges også af Fullrate, Telmore og M1.

3: 3 har generelt halvsløv dækning i store dele af området, og kun begrænset 4G. Særligt langs kysten har de problemer, men i og omkring Bogense er der dog umiddelbart rigtig fin dækning. dEt er særligt i de mere østlige egne, der er problemer med dækning, og især hvis du er nord for Otteup og Uggerslev. Her får du generelt svært ved at fange 4G, og især langs kysten kan det også være svært at få acceptabelt signal, hvis du har behov for rimelig dataadgang.

Se 3s dækningskort.

3’s netværk bruges også af Oister.

Telia og Telenor: Telia og Telenor deler samtlige master i hele landet.

De har fin dækning i dele af området. De har måske det svage 4G-netværk i og omkring Otterup, men længere mod nord er er de bedre med, og der er rimelige 4G-hastigheder i eksempelvis Agernæs, Bårdesø og Gyngstrup. Er du helt ude ved kysten må du de fleste steder spejde langt efter 4G-signalet, men øst for Jørgensø er en undtagelse fra dette.

Flere steder i området er der større huller i dækningen, og det ser skidt ud i et større område mellem Otterup, Bladstrup, Uggerslev og store dele af området op mod Gyngstrup.

Længere mod vest er der problemer langs nordkysten helt indtil Bogense – og i store dele af området øst for Bogense langs kysten helt til og med Nørreby er der store problemer med netværket – enkelte steder også med tale. Enkelte steder er der dog også ganske rimelige datahastigheder.

Se Telias dækningskort.

Telias netværk bruges også af CallMe.

Se Telenors dækningskort.

Telenors netværk bruges også af CBB Mobil og Bibob.

Generelt om mobilt bredbånd

Det er altid svært at vurdere hastigheden på mobilt bredbånd ud fra dækningskortene, og man kan ikke altid regne med dem. Hvis du køber dit mobile bredbånd over internettet er du dog sikret 14-dages fortrydelsesret, så køber du op til en tur i sommerhuset kan du fortryde dit køb, hvis du inden for 14 dage finder ud af, at dækningen er for ringe til, at forbindelsen kan leve op til dine forventninger.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning