Dækningen til mobilt bredbånd i Odsherred

Har du sommerhus i Odsherred, eller har du bare lejet et sommerhus i en uge eller en weekend og vil gerne have dit mobile bredbånd med?

På Bredbåndsmatch.dk har vi set på dækningen i sommerhusområderne hos de forskellige udbydere.

Det er nemlig vigtigt, der er god dækning, hvis du vil have ordentlig netadgang på smartphone eller via mobilt bredbånd.

Hvis du kun skal bruge forbindelsen i sommerhuset, anbefaler vi dig at se imod forbrugsafregnede løsninger.

Analyse af dækningskortene i Odsherred

TDC: TDC har 4G-dækning i store dele af området, men omvendt er der absolut også steder med mindre godt signal – særligt helt tæt på kysten. Problemerne er der blandt andet i det nordøstlige Nykøbing Sjælland, og langs kysten mod øst er der generelt sløv dækning, men også i byområdet øst for Nordstrandsvej er der mindre god dækning – især i de lidt mere nordlige egne. Længere mod øst begynder dækningen dog at blive bedre igen. Syd for Nykøbing Sjælland er der også meget ringe dækning langs kysten.

Udover dette er der dog mest tale om småproblemer, og i byer som Nyrup og Højby er der generelt fin dækning med god 4G de fleste steder. Langs Odden er der generelt også 4G de fleste steder – dog med mindre god dækning mellem Overby og Lumsås.

Der er flere mere lokale problemer, så det kan være en god idé selv at kaste et blik på TDC’s dækningskort.

Se TDCs dækningskort.

TDC’s netværk bruges også af Fullrate, Telmore og YouSee Mobil.

Telia og Telenor: Telia og Telenor deler netværk i hele Danmark.

Generelt har de rigtig fin dækning i store dele af området. I Nykøbing Sjælland dækker de generelt godt og med god 4G, men kommer du ud af byen er der både mod øst, syd og sydvest problemer med 4G-signalet. Særligt langs østkysten syd for Nykøbing Sjælland er der meget ringe dækning, mens den også er mindre god omkring Stårup. Også nord for Rørvig er der generelt meget ringe dækning.

I resten af området er der generelt fin dækning, og i byer som Nyrup og Tengslemark er der 4G-dækning – nord for Tengslemark er der dog meget mangelfuld 4G, medmindre du kommer hel ud til kysten nordvest for Tengslemark. Langs Odden er der generelt god dækning med 4G-mulighed de fleste steder. vest for Overby særligt langs den sydlige kyst er der dog mindre god dækning.

.Se Telias dækningskort.

Se Telenors dækningskort.

Telia og Telenors netværk bruges også af CBB Mobil, Bibob og Call me.

3: 3 har findækning i store dele af området. Ligesom de øvrige udbydere har de dog mindre god dækning langs østkysten syd for Nykøbing Sjælland. Også langs kysten nord for Nykøbing Sjælland er der et mindre område med meget ringe dækning, og generelt er dækningen mindre god flere steder langs den nordøstlige kyst. Generelt har de dog bedst dækning i den østlige del af området – vest for Tengslemark begynder især 4G-dækningen at halte en del. Fra Overby bliver det dog en del bedre igen, og det mest vestlige af Odden har derfor generelt fin 4G-dækning.

Se 3s dækningskort.

3’s netværk bruges også af Oister.

Læs mere om hvilke abonnementer, der ofte passer til sommerhusejere.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning