Mobilt bredbånd med 1 GB data

1 GB data er typisk for dig, der er online et par gange om ugen – læs mere om datamængden og se priser her på siden.

Vil du ikke se videoer med dit mobil bredbånds abonnement? Vil du kun være online 1-4 gange ugentligt, og sjældent i mere end en times tid? Så kan mobilt bredbånd med 1 GB meget vel være det rigtige for dig!

Som regel er det et billigt alternativ til traditionelt bredbånd, for dig der virkelig sjældent er på nettet. Det skyldes ikke mindst, at du rent faktisk betaler for, hvad du bruger i stedet for at betale lige så meget som en, der konstant sidder på sin forbindelse med fuld fart på flere computere.

Priser på abonnementer med 1 GB data

Nedenfor finder du forskellige abonnementer til mobilt bredbånd med 1 GB data eller lidt mere. Du kan altså bruge abonnementerne omtrent ligeså meget hver måned, men hastighed og dækning er forskellig. Du kan også bruge abonnementerne i din tablet, og hos de fleste af udbyderne kan du undgå bindingsperioden, hvis du ikke har brug for et USB-modem.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Hvad kan jeg med 1 GB data?

1 GB giver dig mulighed for en del almindelig surf, men så snart du springer ud i streaming af video eller musik, vil du dog hurtigt føle, at du dårligt nok kan finde katten i den sæk, du har købt. Du kan således kun streame omkring en times tid i fornuftig kvalitet. Bruger du netter hver dag i over en time, bør du også gå op på større pakker end 1 GB.

Vil du kun bruge din forbindelse et par gange om måneden, er 1 GB rigeligt, selv hvis du vil streame en smule musik eller en enkelt youtube video i dårlig kvalitet. Derfor er 1 GB abonnementerne rigtigt gode til dig, der vil have mobilt bredbånd til at supplere din almindelige forbindelse. Det kan eksempelvis være du jævnligt er til møder, på café eller togture, hvor du gerne vil have adgang til de basale ting på nettet, men ikke har behov for ligefrem at kaste dig over Youtube eller download af store filer.

1 GB kan også i sjældne tilfælde være det rigtige valg som den eneste forbindelse, hvis du er meget lidt på nettet. Du skal dog ikke være på nettet mange timer hver måned for at nå din forbrugsgrænse, og husk at du stadig skal kunne hente programopdateringer, så din computer er sikker. Derfor er det sjældent en god idé med mobilt bredbånd som eneste forbindelse, hvis du kun har 1 GB data, men taler vi om 5-6 timers onlinetid hver måned, kan det sagtens være et glimrende valg.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning