Mobilt bredbånd med 20 GB data

Hvis du vil have mobilt bredbånd med 20 GB data, er du formentlig rigtigt meget på nettet, og du laver en del krævende ting,

20 GB er et fornuftigt valg, hvis du vil kunne streame en del tv- og musik, og måske endda have flere computere på nettet samtidig via en router til mobilt bredbånd. 20 GB er en rigtig pæn mængde data, og du skal have en hel del onlinetid hver dag, før du kommer i problemer. Du kommer i hovedreglen først i problemer, hvis du eksempelvis streamer et par timer adskillige dage i løbet af ugen.

Mobilt bredbånd med 20 GB data er faktisk ofte billigere end traditionelt internet. Det er dog også mere ustabilt til streaming og lignende, idet din hastighed kan svinge fra dag til dag afhængigt af vejr og brugere på masten, og samtidig er det endnu sværere for udbyderen at vurdere, hvilken hastighed de rent faktisk kan levere.

Priser på mobilt bredbånd med 20 GB data

Neden for er en liste med abonnementer, der inkluderer ommkring 20 GB data – typisk dog lidt mere eller mindre. Abonnementerne er med USB-modems, så du kan ikke få flere computere på nettet samtidig med nedenstående priser. Flere af udbyderne tilbyder dog routere til mobilt bredbånd mod en merpris på op mod 1000 kroner – ofte dog væsentligt billigere.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: TDC)
30 GB 6 mdr. 1492 kr. 149 kr.
(min. pris: 747 kr.)

Det er langtfra alle udbydere, der sælger så store datapakker, men det er især de store udbydere med eget netværk (med undtagelse af TDC), der tilbyder muligheden. De større datapakker bliver dog generelt mere og mere udbredte.

Hvornår er 20 GB et godt valg?

20 GB data er en rigtigt stor pakke, og hvis du ikke streamer specielt meget tv, og kun har en computer på nettet af gangen, så kan du formentlig klare dig fint med en pakke på 10 GB. Men streamer du tv og musik flere gange ugentligt, skal du op på 20 GB – og er dine streamingvaner nærmest oppe på flere timer dagligt, skal du også op på en endnu større pakke – omend det generelt i så fald vil være bedre med en traditionel bredbåndslinje.

Hvis du slet ikke streamer, behøver du næsten aldrig 20 GB. Undtagelsen er, hvis du downloader en del store filer hver måned eller hvis du streamer musik. Men helt generelt, skal du være online rigtig mange timer hverdag, hvis du skal overskride 20 GB data, uden at streame tv eller musik.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning