Internet priser – få dit abonnement til at passe i budgettet

Hvis du er som de fleste, er hastigheden ikke nødvendigvis det altafgørende, når du køber i en internetforbindelse. Prisen skal passe ind i budgettet, og for mange skal det passe med et bestemt løb, før det passer i budgettet.

Vi har samlet priser på forskellige abonnementer til et bestemt månedsbeløb, så du let kan finde ud af, hvor du får optimale hastigheder, datapakker og hvad du ellers er interesseret i.

Vi anbefaler, at du også husker at tage udgangspunkt i mindsteprisen, når du bestiller. Ofte er det faktisk her, du kan spare penge indbyrdes mellem udbyderne på de samme hastigheder. Der kan naturligvis dog være forskel på kvaliteten af det udstyr, der følger med, men en høj mindstepris er på absolut ingen måde en garanti for, at du får ordentligt udstyr.

Du kan også sammenligne priser, hastigheder og abonnementer via vores udvidede prissammenligning med priser fra alle udbydere i vores database.

Hvordan fastsætter udbyderne deres internetpriser?

På nogle hastigheder såsom 20 Mbit har udbyderne stort set de samme priser, men især på de lidt mere unormale hastigheder, så som de meget lave og meget høje, er der stor forskel på, hvad du kan få for pengene ved de enkelte udbydere. Generelt virker det altså som om, at udbyderne på enkelte hastigheder læner sig meget op af hinanden, mens der er mere fokus på at adskille sig på andre. Der er dog også typisk mindre forskelle på produkt og pris for alle hastigheder.

Nedenfor finder du en liste med artikler, hvor du kan læse om, hvor gode forbindelser du kan få for bestemte priser om måneden, ligesom du finder abonnementer både til mobilt bredbånd og til traditionelt fastnet bredbånd. Generelt er fastnet bredbånd det bedste valg, hvis det skal passe ind i et stramt budget. Her er du nemlig mest sikker på, at du har en forbindelse, du altid kan bruge, uanset hvor meget du er online.

Med mobilt bredbånd risikerer du at skulle overveje at opgradere til en pakke med mere data, hvis du finder ud af, at dit behov for data er større end ventet. Samtidig kan dit udstyr lettere blive forældet til mobilt bredbånd, hvis du vil have det optimale ud af hastigheden.

Artikler om internet til bestemte priser

Vi har skrevet følgende artikler, som hjælper dig med at finde internet til en bestemt pris:

Internet til 200 kroner eller mindre

Internet til mellem 200 og 300 kroner

Internet til 300 kroner eller mere


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning