Bærbar computer med sim kort

Mange nye bærbare computere understøtter muligheden for at sætte et sim-kort i, der kan bruges til mobilt bredbånd.

Dermed behøver du ikke et USB-modem, men kan sætte sim-kortet direkte i computeren. Til gengæld kan du ikke bruge forbindelsen i en anden computer, hvis du ikke har et USB-modem, og den anden computer ikke understøtter sim-kort.

Priser på mobilt bredbånd

Vi har samlet priser på mobilt bredbånd, hvor du ikke får udstyr med. Dermed får du blot et sim-kort, som du kan sætte i din bærbare computere, hvis den har muligheden for dette.

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 17-71 Mbit
(Netværk: TDC)
3 GB Ingen 393 kr. 49 kr.
(min. pris: 148 kr.)
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
10 GB Ingen 474 kr. 79 kr.
(min. pris: 79 kr.)

Det hæmmer på flere måder muligheden for at udnytte et dataabonnement til mobilt bredbånd fuldt ud. Ikke desto mindre kan det være ganske praktisk at forbindelsen bare sidder i computeren, og modem’et ikke stikker ud eller skal pakkes, når du skal have computeren med dig.

Vær opmærksom på de tekniske begrænsninger

Du skal dog også være opmærksom på, hvilke typer netværk computerens indbyggede mobile bredbånd understøtter. UMTS giver mulighed for fornuftige hastigheder, men vil du have rigtig gode hastigheder på om mod 20-30 Mbit, skal det også understøtte HSPA. Vil du have 4G-dækning og altså endnu højere hastigheder, skal computeren understøtte LTE, og det er stadig kun få bærbare computere, der understøtter LTE.

Generelt er du mest sikker på at få et produkt, der virker og får det optimale ud af abonnementet, hvis du køber mobilt bredbånd med USB-modem, men omvendt kan du altså undgå bindingsperioden og høje oprettelsespriser hos mange udbydere, hvis du ikke behøver andet udstyr end selve sim-kortet. Derfor kan det være værd at undersøge, om din bærbare computer, understøtter mobilt bredbånd, hvis du er i tvivl.

Undersøg dækningen

Det er en rigtig god idé at have styr på dækningen, når du overvejer mobilt bredbånd – uanset om det er via din bærbare computer, et USB-modem, smartphone eller noget helt fjerde.

Vi har samlet links til udbydernes dækningskort, så du kan undersøge, hvor høj hastighed du kan forvente, der hvor du vil bruge din forbindelse.

Udbyder Netværk Link til dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text TDC Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor Se dækningskort
some_text Telia-Telenor eller TDC* Se dækningskort
some_text 3 Se dækningskort
some_text Net1 (CDMA)
(Kun med trådløs router**)
Se dækningskort

Flere udbydere kræver ekstra månedspris, hvis du vil have 4G-adgang - husk at også dit udstyr skal understøtte 4G. Alle udbydere kan i udgangspunktet tilbyde 4G.
* Hos Mobilic kan du vælge enten TDC's eller Telias netværk, men har kun adgang til ét af gangen. 10 GB 3G mobilt bredbånd er dog kun tilgængeligt på TDC's netværk.
** Net1 kører på en anden teknologi, der dækker bredere med med lavere hastighed. Teknologien bruges ikke til mobiltelefoni i Danmark. Det bliver kun solgt med trådløs router.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning