Alternativer til Skyline

Hvis du er tidligere Skylinekunde, kan det være småt med alternativer.

Ofte valgt kunderne netop Skyline, fordi de tilbyder dækning, hvor andre udbydere ikke kan tilbyde internet – ikke engang via det traditionelle kobbernet.

Bor du et af de steder, er der dog måske kommet andre muligheder. Netværkene til mobilt bredbånd er nemlig blevet meget bedre de seneste år, og der er i dag også dækning rigtig mange steder på landet.

Som standard kommer mobilt bredbånd med et USB-modem, og det betyder, at du kun kan få én computer på nettet. Er det nok for dig, kan du dog kigge på helt traditionelt mobilt bredbånd, hvor du også i de fleste yderområder vil have dækning hos mindst et netværk.

Vil du have flere computere på nettet samtidig tilbyder både 3, Call Me, Telia og Telenor mobilt bredbånd, med en router, der gør du kan have flere computere på nettet samtidig – hos Call Me ogTelenor understøtter udstyret dog kun trådløst netværk, så du skal have trådløst netkort i dine computere. Hos Telia kan du få en router, der både understøtter trådløst netværk og kabeltilslutning.

Du kan også selv investere i en router, som du bruger med et abonnement fra en hvilken som helst udbyder, men investerer du selv i udstyret, kan du ikke forvente, at de yder support, hvis du har problemer med at få det til at virke.

Priser på mobilt bredbånd med router

Udbyder
?
Hastighed
?
Data
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 8-35 Mbit
(Netværk: 3)
35 GB 6 mdr. 2440 kr. 140 kr.
(min. pris: 2440 kr.)

Forbrugsgrænser til mobilt bredbånd

Som tidligere Skylinekunde vil du formentlig bruge dit mobile bredbånd som den eneste forbindelse, men med mobilt bredbånd skal du være opmærksom på, at der er en forbrugsgrænse. Som regel vil 10 GB være passende, hvilket er nok til at du kan være på nettet dagligt, men du skal dog ikke streame musik eller se lange tv-udsendelser over din forbindelse, for så vil du hurtigt nå forbrugsgrænsen. Har du kun normale aktiviteter vil du dog næppe komme i nærheden af 10 GB forbrug, og bruger du kun nettet et par gange om ugen, kan du som regel også klare dig med 1-2 GB i dataforbrug.

Du bør altid tjekke dækningen, inden du bestiller mobilt bredbånd – især, når du bor i yderområderne, hvor det langtfra er sikkert dækningen er god nok. Du kan selv undersøge udbydernes dækningskort via nettet, men husk på, at de viser udendørsdækningen ved optimale forhold. Alene det at du er inden for vil som regel betyde, at din hastighed er lavere, end dækningskortene viser, så forvent altid lavere hastighed, end der er angivet.

Husk også på, at du altid har 14 dages fortrydelsesret, hvis du har købt dit mobile bredbånd via fjernsalg (internet eller telefon). På den måde kan du altså fortryde dit køb på trods af bindingsperiode, hvis du opdager, at hastigheden er for ringe til, at du er tilfreds med produktet.

Se priser på mobilt bredbånd med USB-modem

Se på priser på mobilt bredbånd med router


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning