Gennemgang af Boxer TV

Boxer er primært forbundet med deres tv-pakker, der kommer via digitale signaler, og blev lanceret omtrent samtidig med, at det analoge trådløse tv-signal blev slukket i 2009.

Boxer TV er et datterselskab af svenske Boxer TV access, der er svensk, og har eksisteret siden 1999. De er ejet af den svenske stat – de har også forsøgt at tilbyde tv i Irland, hvor de dog aldrig kom i gang.

I 2015 lancerede de et bredbåndsprodukt i Danmark, hvor de leverer bredbånd via kobberkablerne, der er en den traditionelle teknologi til bredbånd.

På TV-området har Boxer forsøgt at lancere sig som et selskab, der giver forbrugerne fleksible pakker og valgmuligheder. På bredbåndsområdet har man valgt en stikmodsat strategi. Her har de nemlig kun én pakke, hvor du får så meget hastighed, som er teknisk muligt. Du er garanteret mindst 2 Mbit, men kan få helt op imod 50 Mbit.

De går derfor imod udviklingen på markedet, hvor man har arbejdet hen imod mere tryghed for forbrugeren i at have en minimumhastighed, der er nogenlunde tæt på den potentielle hastighed. Målet er, at det skal gøre det simpelt for forbrugeren at træffe et valg.

Man kan foretage en test af hvor hurtigt internet, du kan forvente på din adresse, men vær opmærksom på den blot er vejledende, og du i praksis risikerer helt ned mod de 2 Mbit, uden du herefter kan gøre noget. Samtidig hæmmer det naturligvis dine muligheder for at spare penge, ved at søge mod en pakke, der matcher dit behov. Omvendt er der også at penge at spare, hvis du rent faktisk kan få og har brug for de høje hastigheder fra omkring 30-40 Mbit.

Kan andre leverandører levere en given hastighed via kobberkabler, bør Boxer dog også kunne det, da det er præcis de samme kabler, der vil blive brugt. Boxer er derfor især for dig, der både har brug for en meget høj hastighed, og samtidig er sikker eller i hvert fald nogenlunde sikker på, at du i praksis kan få det. I så fald kan de endog være et rigtigt fornuftigt økonomisk valg. Bemærk at du får rabat på månedsprisen, hvis du også har tv-pakke ved Boxer, så har du det, er de i endnu højere grad et potentielt godt valg.

Læs mere om Boxer på deres hjemmeside

Priser på bredbånd

Neden for kan du se priser på bredbånd ved Boxer TV. Priserne her kræver ikke tv-pakke, men har du tv-pakke kan du få rabat på bredbåndsproduktet. Bemærk den meget lave minimumhastighed – det er den hastighed, du er garanteret, og du bør være bevidst om, du risikerer ikke at få mere end det. Du kan dog lave en vejledende test på Boxer’s hjemmeside, hvor de vurderer, hvad de venter at kunne levere til dig.

Boxer kan være et rigtigt godt valg for dig med behov for høj hastighed, hvis du er nogenlunde sikker på at kobberkablerne kan trække de høje hastigheder – det er samme kabler som alle udbydere bruger, og det er den traditionelle teknologi, som mange betegner som xDSL eller bredbånd via telefonstikket. Den maksimale hastighed via kablerne er som regel den samme for alle udbydere.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?

Hvad mener danskerne om Boxer TV? 4,2

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de benytter sig af. Man bør bruge det kritisk, da det er forskelligt, hvor meget de enkelte selskaber forsøger at få glade kunder forbi siden, ligesom det ikke er sikkert, du lægger vægt på det samme som andre – derfor bør du også kigge ekstra godt på selve indholdet i såvel kritik som ros.

Boxer TV er selvfølgelig primært anmeldt som tv-udbyder, idet det er deres store produkt. Deres score er ikke specielt imponerende, og placerer den i den klart ringere ende.

En del har oplevet dårlig behandling fra sælgere og kundeservice – både decideret uhøflig men også vejledning med fejl. Der er også flere, der er utilfredse med pris og/eller kvalitet. Flere oplever, at kundeservice ikke gør tilstrækkeligt for at løse problemerne, ligesom flere føler der er jævnlige fejl, såsom kanaler, der falder ud – og især er flere trætte af de i forbindelse med vigtige ting, såsom sport, de ville have set.

Der er dog også flere, der roser både kundeservice og produkt, og føler de får det ønskede produkt. En del – men langtfra alle – af de utilfredse kunder virker til at få løst problemerne, efter at have skrevet på Trustpilot. Overvægten er dog folk, der føler, de får et ringere produkt end forventet, og har oplevet at Boxer TV’s kundeservice har gjort for lidt for at løse problemet.

Generelt er der kun få kunder, der har anmeldt Boxer TV’s bredbåndsprodukt – umiddelbart for få til at konkludere noget klart ud fra anmeldelserne.

Hjemmesiden

Det kan være svært at finde rundt på hjemmesiden og helt gennemskue bredbåndsproduktet. Informationerne er i nogen grad placeret lidt rodet, men omvendt er der en væsentlig del af de informationer, man har brug for – og især er der rigtig god information at hente om routeren, hvilket ellers kan være savnet ved mange andre udbydere. Informationen er dog en anelse overfladisk på dette punkt, men overgår dog, hvad de fleste udbydere skriver om deres udstyr.

Bredbåndsproduktet virker til især at være målrettet mod eksisterende kunder, men det er let og overskueligt at finde frem til bredbåndsprodukterne, ligesom de laver en test af hvilken hastighed, du kan forvente inden dit køb, så du er nogenlunde sikker på ikke at ende med for lav hastighed – men vær opmærksom på, at testen blot er vejledende!

Ejerskab

Boxer TV er en del af svenske Boxer Access TV. De er ejet af Teracom, der er en virksomhed ejet af den svenske stat.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning